reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Oj tak :-) przynajmniej kilka dni spokoju :-) i bez nerwów

p19uskjofubhunt5.png

Papercut, wlasnie będąc dzisiaj w sklepie ze zdrowa żywnością kupiłam sobie sok z pokrzywy. Po przeczytaniu Twojego posta poczytałam o tej pokrzywie i normalnie uwierzyłam w jej cudowne właściwości :-). Od dzisiaj zaczynam po dwie łyżki dziennie pic. Na swoim blogu Agnieszka Maciag pisała ze jej w ciazy po dwóch tygodniach wyniki sie poprawiły. Trochę to dla mnie brzmi jak czary mary ale co mi zależy spróbować, moze byc tylko lepiej ;-)

jezeli chodzi o wyniki to super pomaga u mnie w rodzinie pija ale ze wzgledu na odwadnianie i obciazanie organizmu nie wiadomo jak w ciazy ale to zapytam we wt na wizycie bo z moimi wynikami powinnam 3x20ml dziennie pic

znalazlam cos takiego - Zdania są bardzo podzielone, to wszystko zależy od lekarza, który prowadzi ciążę i organizmu kobiety. Dlatego w tym okresie zaleca się odstawienie naparów z pokrzywy, ponieważ wykazuje potencjalne działanie poronne, a dodatkowo może przeciążać i tak obciążony organizm. Oczywiście jeśli nie ma żadnych przeciwwskazań do picia pokrzywy, co więcej są wręcz wskazania (niedokrwistość) to nie widzę problemu.

dam znac jak dopytam :)

reklama
A ja chciałam powiedzieć że dużym i w sumie jedynym ;) plusem leżenia w szpitalu było 3x dziennie słuchanie bicia serduszka maleństwa ;)

Do góry