reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

niunia- spory chłopiec ale mój jeszcze większy tydz temu miał 1145g a ja dopiero w którym tygodniu jestem przerażona a z drugiej strony cieszę się że rośnie

reklama
Ja to się zastanawiałam czy ja przypadkiem wcześniej nie zaszłam bo wg usg mały ma 3 tyg do przodu.
Ale 2 podobno większe a córa miała 3650g psychicznie nastawiam się na więcej.

dzidzia 950g okazalo sie ze skraca mi sie szyjka (3.3) i jest miekka na szczescie narazie zamknieta, mam jak najwiecej lezec dla szyjki ulozenie dzidzi dobre tak jak mi sie zdawalo glowka z prawej nogi z lewej wiec niczym tam nie naciska powiedziala ze do porodu tragiczne ulozenie i prawdopodobnie beda rodzic za mnie bo moze sie nie przekrecic ze wzgledu na przegrode w macicy bo juz teraz jest ulozona jak rogal dookola tej przegrody a co dopiero jak urosnie.. ehh zestresowalam sie...

a co do soku z pokrzywy powiedziala, ze nie poleca

Papercut nie stresuj się kochana. Wypoczywaj sobie spokojnie . Ja mam szyjkę 3.5 ale nic lekarka nie mówiła. Moja siostra miała rozwarcie na 1 cm i szyjkę 3.5 i przenosiła a zaznaczam że się nie oszczedzala ( 4 pietro noszenie 2 latka) także bądź dobrej myśli :*

ckaiskjoh9smc8po.png

Poniżej 2.5 podobno jest źle. W sumie się nie znam ale nie panikuje. Masz wymowke teraz żeby bimbac i zaczepiac corusie :)

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
Do góry