reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

niunia- spory chłopiec ale mój jeszcze większy tydz temu miał 1145g a ja dopiero w którym tygodniu jestem przerażona a z drugiej strony cieszę się że rośnie

reklama
Ja to się zastanawiałam czy ja przypadkiem wcześniej nie zaszłam bo wg usg mały ma 3 tyg do przodu.
Ale 2 podobno większe a córa miała 3650g psychicznie nastawiam się na więcej.

dzidzia 950g okazalo sie ze skraca mi sie szyjka (3.3) i jest miekka na szczescie narazie zamknieta, mam jak najwiecej lezec dla szyjki ulozenie dzidzi dobre tak jak mi sie zdawalo glowka z prawej nogi z lewej wiec niczym tam nie naciska powiedziala ze do porodu tragiczne ulozenie i prawdopodobnie beda rodzic za mnie bo moze sie nie przekrecic ze wzgledu na przegrode w macicy bo juz teraz jest ulozona jak rogal dookola tej przegrody a co dopiero jak urosnie.. ehh zestresowalam sie...

a co do soku z pokrzywy powiedziala, ze nie poleca

Papercut nie stresuj się kochana. Wypoczywaj sobie spokojnie . Ja mam szyjkę 3.5 ale nic lekarka nie mówiła. Moja siostra miała rozwarcie na 1 cm i szyjkę 3.5 i przenosiła a zaznaczam że się nie oszczedzala ( 4 pietro noszenie 2 latka) także bądź dobrej myśli :*

ckaiskjoh9smc8po.png

Poniżej 2.5 podobno jest źle. W sumie się nie znam ale nie panikuje. Masz wymowke teraz żeby bimbac i zaczepiac corusie :)

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
Do góry