reklama
Dominika81
Fanka BB :)
ewix - jesteś w szpitalu - co lekarz mówi? albo pielęgniarki się zapytaj.
ja nie wiem za bardzo...
Anezram - powodzenia!
ja nie wiem za bardzo...
Anezram - powodzenia!
niunia102
Anezram trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze powodzenia i czekam na wiesci
jaspis
ewix124 na moje oko czop odchodzi, a kolor świadczy o pojawieniu się krwi (nie jest to świeże krwawienie) wtedy ponoć szyjka się rozluźnia lub rozwiera i może dojść do plamienia/krwawienia. To całkiem normalne. Jak nie krwawisz mocno to spokojnie czekaj na rozwój sytuacji, gdyby pojawiło się więcej krwi to wtedy zawsze lepiej do szpitala pojechać
niunia102 jak syna rodziłam to był jeszcze wysoko, a wcześniej też zero skurczy, a twardnienie brzucha tylko jak się nachodziłam dużo. Poród to jedna wielka niewiadoma. Ja mam jeszcze trochę do terminu, ale też mam serdecznie dość. Mnie zaś wkurzają pytania o moje samopoczucie. Wiem, że może niektórzy z troski pytają, ale mam ochotę wtedy wybuchnąć :/
EDIT ewix zapomniałam, że ty w szpitalu jesteś (wybacz moje roztargnienie), może to też efekt badania ginekologicznego? Dopytaj.
Anezram powodzenia!!!! Kciuki za Maluszka!!!
niunia102 jak syna rodziłam to był jeszcze wysoko, a wcześniej też zero skurczy, a twardnienie brzucha tylko jak się nachodziłam dużo. Poród to jedna wielka niewiadoma. Ja mam jeszcze trochę do terminu, ale też mam serdecznie dość. Mnie zaś wkurzają pytania o moje samopoczucie. Wiem, że może niektórzy z troski pytają, ale mam ochotę wtedy wybuchnąć :/
EDIT ewix zapomniałam, że ty w szpitalu jesteś (wybacz moje roztargnienie), może to też efekt badania ginekologicznego? Dopytaj.
Anezram powodzenia!!!! Kciuki za Maluszka!!!
reklama
niunia102
To czekamy na wiesci i trzymamy kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiazanieJa leze w szpitalu. Rozwarcia nie ma wiec nie zrobia cc a mnie szlak trafia skurcze sa ale uparli sie ze przetrzymaja i mam byc na obserwacji.