reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Skurcze mam ale rozwarcia dalej nie mam chyba zaczne oszukiwac i nie bede brac nospy i magnezu. Jak do jutra nic sie nie posunie to wychodze jutro. Maly dzis mega spokojny nic nie idzie po mysli

reklama
aniab a miałaś pewność, że przy porodzie będzie twój ginekolog prowadzący? Mój też pracuje na porodówce, ale na kogo trafię to nie wiem....
sierpniówka współczuję stresu, może coś źle zmierzyli i jeszcze usg nie chcą zrobić :/
anezram jeszcze każą ci brać nospę i magnez? Trochę bez sensu...

Jaspis ostatnio już mówiła, że ja martwi, że jest mały :( podobno nic nie rośnie.. Ktg wyszło dobre, serduszko bardzo silne ale w piątek dopiero usg i zobaczymy czy taki malutki jest. Stres jak cholera.

[emoji173]

Jaspis dziękujęmy, teraz dopiero chce żeby już był z nami bo wydaje mi się, ze odetchne z ulga jak go zobaczę [emoji7] chociaż wiem, że przyjdzie z tym samym wiele innych stresów

[emoji173]

Ja juz po dzisiejszej wizycie. Po badaniu lekarz stwierdził że nie wygląda żeby cokolwiek miało się dziać w najbliższym czasie. Z usg Pola ma już 3 500g. Przez maloplytkowosc dostałam skierowanie do szpitala gdzie mam się zgłosić w przyszłym tygodniu juz na rodzenie. Tyle zrozumiałam, że on woli wywołanie porodu w szpitalu planowo, niż zeby miało mnie to zastać w domu. Jutro wybiorę się na IP ustalić jakiś konkretny termin i czy w ogóle mnie przyjmą bo u mnie w mieście wszystkie patologie ciazy i porodowki przepelnione... Ciekawe co tam uda mi się ustalić :-)

reklama
Do góry