reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na prezenty.....

reklama
moja tesciowa dzwonila w weekend i zapytala, co ma kupic na Mikolaja mojemu Kubusiowi. no wiec polecilam jej zafundowanie... czekoladowego przyjecia urodzinowego :) Kuba ma w styczniu urodziny, akurat wszystko sie fajnie ulozy :) mam linka Czekoladowe Przyjęcie Urodzinowe - Pomysł na Prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje mysle, ze dzieciaki beda sie dobrze bawily
a wogóle co to ma znaczyć ?????????? :eek::eek::eek::eek:
co znaczy reklamowanie tejże strony?????
wypraszam sobie !!!

stwierdziłam ze czas najwyższy zacząć myśleć o prezentach...wcześniej jakoś nie miałam do tego głowy...
nie mam pojęcia gdzie będziemy spędzać wigilię...prawdopodobnie u mojej babci jednak na razie nic nie wiem a to u nas trzeba ustalać z góry bo często jest tak ze jest zaproszenie od wszystkich i ciężko coś wybrać by nikt nie czuł się urażony....
w każdym razie teoretycznie należałoby kupić każdemu choć drobiazg i chyba ze względu na to ze będę miała w tym roku niepełną pensję to tak będzie...
dla moich dziadków myślałam o tym by zamówić tę bombkę ze zdjęciem....mam pytanie . czy któraś z Was już ja zamawiała? Jak to się robi? Trzeba się na tej stronie rejestrować czy nie? Możecie mi opisać procedurę?:sorry:

dla Damiana chcemy kupić coś interaktywnego...na razie nie mam pojęcia co...
no i fotelik samochodowy

dla M..prawdopodobnie perfumy ale kurde...wybrać zapach dla tego mojego marudy :confused2: ciężka sprawa. ja uwielbiam ten klasyczny korzenny zapach Gucci a on "nie"...najlepiej toleruje takie "zwykłe" świeże zapachy które muszę przyznać już mi sie znudziły. A może Wy macie jakieś sprawdzone męskie zapachy takie które zwalają was z nóg ( nie dosłownie oczywiście ;-))

a co do reszty to nie wiem...:zawstydzona/y: pustka w głowie i portfelu...echh

dla moich dziadków myślałam o tym by zamówić tę bombkę ze zdjęciem....mam pytanie . czy któraś z Was już ja zamawiała? Jak to się robi? Trzeba się na tej stronie rejestrować czy nie? Możecie mi opisać procedurę?:sorry:
no właśnie też jestem tego ciekawa :tak: przyznam że boję że ta bombka się potłucze... nie chodzi już wiecie o kaskę, tylko o to że to prezent dla kogoś :sorry:
dlatego jako alternatywę wybrałam te poduszki....

stwierdziłam ze czas najwyższy zacząć myśleć o prezentach...wcześniej jakoś nie miałam do tego głowy...
nie mam pojęcia gdzie będziemy spędzać wigilię...prawdopodobnie u mojej babci jednak na razie nic nie wiem a to u nas trzeba ustalać z góry bo często jest tak ze jest zaproszenie od wszystkich i ciężko coś wybrać by nikt nie czuł się urażony....
w każdym razie teoretycznie należałoby kupić każdemu choć drobiazg i chyba ze względu na to ze będę miała w tym roku niepełną pensję to tak będzie...

dla Damiana chcemy kupić coś interaktywnego...na razie nie mam pojęcia co...
no i fotelik samochodowy

dla M..prawdopodobnie perfumy ale kurde...wybrać zapach dla tego mojego marudy :confused2: ciężka sprawa. ja uwielbiam ten klasyczny korzenny zapach Gucci a on "nie"...najlepiej toleruje takie "zwykłe" świeże zapachy które muszę przyznać już mi sie znudziły. A może Wy macie jakieś sprawdzone męskie zapachy takie które zwalają was z nóg ( nie dosłownie oczywiście ;-))

a co do reszty to nie wiem...:zawstydzona/y: pustka w głowie i portfelu...echh
Jeśli chcesz kupić jakiś fajny zapach M to zajrzyj tu.maja niezłe ceny i nie najgorszy wybór:Perfumeria LuxFactory.pl
Ja osobiście uwielbiam jak mój Adam pachnie Calvinem Kleinem(Eternity lub Euphoria men:-p:-p:-p)

mamamatysia - ja tu widzę, że My mamy podobne gusta zapachowe. Kocham CK w każdym wydaniu (męskim czy damskim), BOSS szary jest boski - czesto M wraca do niego (a jak Tescio sobie kupił - to się zapomniałam i przytuliłam do niego). Fajnie też pachniał Jil Sander (Sander for Men), Lacoste też jest niezły:tak::tak::tak: to takie moje typy na pytanie confi;-):-)

barmanka79, Confi, ja zamawiałam w tym sklepie La rosa bombke dwa lata temu tylko taka zwykłą bez zdjęcia i doszła bez problemu w całości :tak: Bombka była ładnie zapakowana w pudełku z siankiem a wszystko jeszcze w kartonie; byłam zadowolona.
W tym roku zamówiłam już u nich dwie bombki ze zdjęciem Hani! Oni wycinają ze zdjęcia sylwetkę i nakładają na bombkę.
Nie wiem czy można zamówić to bez rejestracji - ja założyłam tam konto - bez wiekszych problemów i zamówiłam normalnie poprzez włożenie do koszyka a potem złożenia zamówienia :tak: Dam znać jak już mi przyślą bombki. W tym roku chciałam juz wcześniej to zamówić bo ostatnio drżałam że nie dojdzie na czas ;-)​

Oni wycinają ze zdjęcia sylwetkę i nakładają na bombkę.
czyli co... to jest kawałek zdjęcia naklejone na bombkę??
chyba że źle zrozumiałam :eek::eek:

oj to fajnie że przyszła cała :tak:
a teraz kiedy spodziewasz się że przyjdzie?
ja i zapewne confi też czekamy na wieści jak już będziesz ją miała... na stronie wygląda na bardzo ciekawą :tak:

Barmanka, chyba źle się wyrazilam... myślę że to zdjęcie nie jest naklejone tylko jakoś wydrukowane... ale przyznam się że nie wiem do końca :sorry: Mam nadzieje że za ok tydzień powinnam już dostać te bombki... odezwe sie jak bede wiedziec co i jak:tak:

reklama
Hej
Wklejam zdjecie choinki która robimy z M. i dajemy w prezencie znajomym lub osobom zasłuzonym;-) m.in. naszej Pani doktor rodzinnej lub ulubionej Pani ze sklepu nocnego :-D zawsze to miło kogos obdarowac , nic nie kosztuje tylko własna praca
zdjecie nie pokazuje ale ona jest jeszcze lekko pozlacana...no i robimy tez cale zlote.

Załączniki

• rozne 014.jpg
    rozne 014.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 130
Do góry