reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pomysły na prezenty.....

reklama
moja tesciowa dzwonila w weekend i zapytala, co ma kupic na Mikolaja mojemu Kubusiowi. no wiec polecilam jej zafundowanie... czekoladowego przyjecia urodzinowego :) Kuba ma w styczniu urodziny, akurat wszystko sie fajnie ulozy :) mam linka Czekoladowe Przyjęcie Urodzinowe - Pomysł na Prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje mysle, ze dzieciaki beda sie dobrze bawily
a wogóle co to ma znaczyć ?????????? :eek::eek::eek::eek:
co znaczy reklamowanie tejże strony?????
wypraszam sobie !!!

stwierdziłam ze czas najwyższy zacząć myśleć o prezentach...wcześniej jakoś nie miałam do tego głowy...
nie mam pojęcia gdzie będziemy spędzać wigilię...prawdopodobnie u mojej babci jednak na razie nic nie wiem a to u nas trzeba ustalać z góry bo często jest tak ze jest zaproszenie od wszystkich i ciężko coś wybrać by nikt nie czuł się urażony....
w każdym razie teoretycznie należałoby kupić każdemu choć drobiazg i chyba ze względu na to ze będę miała w tym roku niepełną pensję to tak będzie...
dla moich dziadków myślałam o tym by zamówić tę bombkę ze zdjęciem....mam pytanie . czy któraś z Was już ja zamawiała? Jak to się robi? Trzeba się na tej stronie rejestrować czy nie? Możecie mi opisać procedurę?:sorry:

dla Damiana chcemy kupić coś interaktywnego...na razie nie mam pojęcia co...
no i fotelik samochodowy

dla M..prawdopodobnie perfumy ale kurde...wybrać zapach dla tego mojego marudy :confused2: ciężka sprawa. ja uwielbiam ten klasyczny korzenny zapach Gucci a on "nie"...najlepiej toleruje takie "zwykłe" świeże zapachy które muszę przyznać już mi sie znudziły. A może Wy macie jakieś sprawdzone męskie zapachy takie które zwalają was z nóg ( nie dosłownie oczywiście ;-))

a co do reszty to nie wiem...:zawstydzona/y: pustka w głowie i portfelu...echh

dla moich dziadków myślałam o tym by zamówić tę bombkę ze zdjęciem....mam pytanie . czy któraś z Was już ja zamawiała? Jak to się robi? Trzeba się na tej stronie rejestrować czy nie? Możecie mi opisać procedurę?:sorry:
no właśnie też jestem tego ciekawa :tak: przyznam że boję że ta bombka się potłucze... nie chodzi już wiecie o kaskę, tylko o to że to prezent dla kogoś :sorry:
dlatego jako alternatywę wybrałam te poduszki....

stwierdziłam ze czas najwyższy zacząć myśleć o prezentach...wcześniej jakoś nie miałam do tego głowy...
nie mam pojęcia gdzie będziemy spędzać wigilię...prawdopodobnie u mojej babci jednak na razie nic nie wiem a to u nas trzeba ustalać z góry bo często jest tak ze jest zaproszenie od wszystkich i ciężko coś wybrać by nikt nie czuł się urażony....
w każdym razie teoretycznie należałoby kupić każdemu choć drobiazg i chyba ze względu na to ze będę miała w tym roku niepełną pensję to tak będzie...

dla Damiana chcemy kupić coś interaktywnego...na razie nie mam pojęcia co...
no i fotelik samochodowy

dla M..prawdopodobnie perfumy ale kurde...wybrać zapach dla tego mojego marudy :confused2: ciężka sprawa. ja uwielbiam ten klasyczny korzenny zapach Gucci a on "nie"...najlepiej toleruje takie "zwykłe" świeże zapachy które muszę przyznać już mi sie znudziły. A może Wy macie jakieś sprawdzone męskie zapachy takie które zwalają was z nóg ( nie dosłownie oczywiście ;-))

a co do reszty to nie wiem...:zawstydzona/y: pustka w głowie i portfelu...echh
Jeśli chcesz kupić jakiś fajny zapach M to zajrzyj tu.maja niezłe ceny i nie najgorszy wybór:Perfumeria LuxFactory.pl
Ja osobiście uwielbiam jak mój Adam pachnie Calvinem Kleinem(Eternity lub Euphoria men:-p:-p:-p)

mamamatysia - ja tu widzę, że My mamy podobne gusta zapachowe. Kocham CK w każdym wydaniu (męskim czy damskim), BOSS szary jest boski - czesto M wraca do niego (a jak Tescio sobie kupił - to się zapomniałam i przytuliłam do niego). Fajnie też pachniał Jil Sander (Sander for Men), Lacoste też jest niezły:tak::tak::tak: to takie moje typy na pytanie confi;-):-)

barmanka79, Confi, ja zamawiałam w tym sklepie La rosa bombke dwa lata temu tylko taka zwykłą bez zdjęcia i doszła bez problemu w całości :tak: Bombka była ładnie zapakowana w pudełku z siankiem a wszystko jeszcze w kartonie; byłam zadowolona.
W tym roku zamówiłam już u nich dwie bombki ze zdjęciem Hani! Oni wycinają ze zdjęcia sylwetkę i nakładają na bombkę.
Nie wiem czy można zamówić to bez rejestracji - ja założyłam tam konto - bez wiekszych problemów i zamówiłam normalnie poprzez włożenie do koszyka a potem złożenia zamówienia :tak: Dam znać jak już mi przyślą bombki. W tym roku chciałam juz wcześniej to zamówić bo ostatnio drżałam że nie dojdzie na czas ;-)​

Oni wycinają ze zdjęcia sylwetkę i nakładają na bombkę.
czyli co... to jest kawałek zdjęcia naklejone na bombkę??
chyba że źle zrozumiałam :eek::eek:

oj to fajnie że przyszła cała :tak:
a teraz kiedy spodziewasz się że przyjdzie?
ja i zapewne confi też czekamy na wieści jak już będziesz ją miała... na stronie wygląda na bardzo ciekawą :tak:

Barmanka, chyba źle się wyrazilam... myślę że to zdjęcie nie jest naklejone tylko jakoś wydrukowane... ale przyznam się że nie wiem do końca :sorry: Mam nadzieje że za ok tydzień powinnam już dostać te bombki... odezwe sie jak bede wiedziec co i jak:tak:

reklama
Hej
Wklejam zdjecie choinki która robimy z M. i dajemy w prezencie znajomym lub osobom zasłuzonym;-) m.in. naszej Pani doktor rodzinnej lub ulubionej Pani ze sklepu nocnego :-D zawsze to miło kogos obdarowac , nic nie kosztuje tylko własna praca
zdjecie nie pokazuje ale ona jest jeszcze lekko pozlacana...no i robimy tez cale zlote.

Załączniki

• rozne 014.jpg
    rozne 014.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 123
Do góry