reklama
AgA
Te gry są faktycznie dość drogie, ale w ogóle pomysł na grę jest świetny. W sużych supermarketach typu leclerc na działach z zabawkami jest mnóstwo planszówek, i na pewno da się wybrać coś fajnego do 50 pln. My zawsze jak wybieramy się do dziecka właśnie w takim wieku (4-10lat) kupujemy jakąś planszówkę. Dzieci oczywiście bardzo zadowolone
Te gry są faktycznie dość drogie, ale w ogóle pomysł na grę jest świetny. W sużych supermarketach typu leclerc na działach z zabawkami jest mnóstwo planszówek, i na pewno da się wybrać coś fajnego do 50 pln. My zawsze jak wybieramy się do dziecka właśnie w takim wieku (4-10lat) kupujemy jakąś planszówkę. Dzieci oczywiście bardzo zadowolone
monika1977
Fanka BB :)
m&m'siku, dzięki za propozycję.Mikołajowi spodobał się pan wiaderko więc jedna propozycję juz mam. Zastanawim się jeszcze nad jakas grą która zmusiłaby go do mysIenia. Nie chodzi do przedszkoIa więc chciałabym go jakoś zachęcić do ruszenia głową .
monika1977
Fanka BB :)
Zgaduj zgaduIa wpadła mi w oko. Jakby Ci coś przyszło do głowy to pisz ,zawsze co już sprawdzone to sprawdzone. Dzieciaki mają napisac Iist do mikołaja żeby podpowiedziec rodzince co chcą dostać.
jola466
Majowe mamy'09
AgA.....a moze posciel.....dla takiej dziewczynki sa tak piekne posciele...........
Ten prezent tzn. posciel i wypelnienie dostana dziewczynki od mojej mamy.....bo niewiedziala co kupic to jej podpowiedzialam....
Moje dziewczyny dostana taka....
Wzór 1
.1. KUBUŚ Truskawki
Ale tu masz np. ...fajan z Hello Kity....wieksza...
http://www.allegro.pl/item831643188_posciel_dziecieca_hello_kitty_140x200_nowa.html
A tak wogole to ja ostatnio mojemu chrzesniakowi ktory ma 8 lat , kupilam wlasnie posciel taka z samochodami i do tego szlafroczek.....oj jaki byl zadowolony......
No bo ilez zabawek mozna dostawac.....
Ten prezent tzn. posciel i wypelnienie dostana dziewczynki od mojej mamy.....bo niewiedziala co kupic to jej podpowiedzialam....
Moje dziewczyny dostana taka....
Wzór 1
.1. KUBUŚ Truskawki
Prawa strona poszewki Lewa strona poszewki
Ale tu masz np. ...fajan z Hello Kity....wieksza...
http://www.allegro.pl/item831643188_posciel_dziecieca_hello_kitty_140x200_nowa.html
A tak wogole to ja ostatnio mojemu chrzesniakowi ktory ma 8 lat , kupilam wlasnie posciel taka z samochodami i do tego szlafroczek.....oj jaki byl zadowolony......
No bo ilez zabawek mozna dostawac.....
Ostatnia edycja:
Jolu jejku jaka piękna pościel.....wczoraj wieczorem kupiłam jej prezent ale za to będę miała pomysł na urodzinowy. Piękne dziękuje....sama bym sobie taka sprawiła
a kupiłam jej grę mistrz słowa...bo to taki mały inteligent
GRA MISTRZ SŁOWA NR.A343 (798773942) - Aukcje internetowe Allegro
oooooo ja w tesco dałam 50 zł a tu widzę 30 a z przesyłka i tak taniej....wrrrrr......
A dla Zosi zastanawiam sie która wybrac:
MAGICZNA KULA EDUKACYJNA DO RACZKOWANIA SIMBA HIT (824172847) - Aukcje internetowe Allegro
czy ta:
FISHER PRICE KULA PEŁZAK DO RACZKOWANIA ! SUPER ! (817129008) - Aukcje internetowe Allegro
a kupiłam jej grę mistrz słowa...bo to taki mały inteligent
GRA MISTRZ SŁOWA NR.A343 (798773942) - Aukcje internetowe Allegro
oooooo ja w tesco dałam 50 zł a tu widzę 30 a z przesyłka i tak taniej....wrrrrr......
A dla Zosi zastanawiam sie która wybrac:
MAGICZNA KULA EDUKACYJNA DO RACZKOWANIA SIMBA HIT (824172847) - Aukcje internetowe Allegro
czy ta:
FISHER PRICE KULA PEŁZAK DO RACZKOWANIA ! SUPER ! (817129008) - Aukcje internetowe Allegro
chyba muszę przestać wchodzić na ten wątek.
AgA, nosz normalnie przez ciebie już szukam dla Mai tej kuli fisher price.
Właśnie tez ja chciałam i widziałam w sklepie. Tylko ta simba gra więcej melodyjek ....i taka jakaś bardziej urozmaicona jest.....buuuu nie wiem która kupić....
reklama
jola466
Majowe mamy'09
AgA...fajnie ze Ci sie spodobal pomysl.....no ale na urodzinki tez moze byc super prezentem......
a ta gra fajna....zreszta ja jestem za grami edukacyjnymi......
A co do kostki to niewiem ale ta pierwsz podobna jest do tej co dziewczyny dostaly kilka dni temu od znajomych.....naprawde super sie nia bawia......
a ta gra fajna....zreszta ja jestem za grami edukacyjnymi......
A co do kostki to niewiem ale ta pierwsz podobna jest do tej co dziewczyny dostaly kilka dni temu od znajomych.....naprawde super sie nia bawia......
Załączniki