reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki z PCOS - 2021

reklama
Ja niestety owulacji nie mam, nawet bralam letrozol na owulacje i na 4 cykle mialam tylko raz owulacje, resztę cykli pęcherzyk nie rósł a bylam na dawce 3x1 to może powinnam skorzystać z diety akademi plodnosci

Dzikuej Wam za te słowa otuchy, naprawdę mi pomogły będę dalej w to wierzyć że się uda 😍, dziękuję jeszcze raz 😍 Kochanie jesteście

Byłam dziś u lekarza. 7 dzień cyklu. Dostałam clo od dzis na 5 dni czyli do 11 dni cyklu. Monitoring mam mieć w 14 dniu cyklu. Lekarz zapomniał mi powiedzieć w które dni mamy się kochać z narzeczonym..Jak to wyglada?

Byłam dziś u lekarza. 7 dzień cyklu. Dostałam clo od dzis na 5 dni czyli do 11 dni cyklu. Monitoring mam mieć w 14 dniu cyklu. Lekarz zapomniał mi powiedzieć w które dni mamy się kochać z narzeczonym..Jak to wyglada?
najlepiej po prostu co dwa, góra trzy dni. To się tak nie da powiedzieć zrób to tego i tego dnia.

Ale możemy starać się już w trakcie brania tak?
przecież macie uprawiać miłość ☺️ kochajcie się, nie róbcie fabryki ze starań :) Idź na monitoring wiadomo, ale na pewno nie stanie się nic złego jeśli będziecie współżyć spontanicznie. Zaplanowany seks jest najgorszy dla płodności. Kontrola, leki, ale przede wszystkim seks i radość z bliskości :)

reklama
Dziewczyny możecie mnie zlinczować ze to tutaj wstawiam, ale jestem już tak zdesperowana ze poszukuje pomocy w internecie. Saram się o dziecko o prawie roku, ciagle wizyty u lekarzy, leki i mnóstwo wydanych pieniędzy. Ostatnio spadł na mnie kolejny koszmar. Komornik na głowie w wieku 21 lat. Potrzebuje większej sumy pieniędzy żeby komornik mógł odblokować moje środki na koncie, więcej szczegółów jest w zbiórce.
Jesli ktoras ma ochotę mi pomoc to będę bardzo wdzięczna 😓 Link do: Walka z komornikiem i spłata długów | zrzutka.pl

Do góry