reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na prezenty.....

My chcemy zeby Krzysio dostal od mikolaja taki chodzik pewnie kazdy zna ale wstawie

FISHER PRICE EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ K9875 + BON (817701654) - Aukcje internetowe Allegro

Dla Ani cos takiego,bo uwielbia moja dziewczyneczka pomagac mi w porzadkach

Agatka ZESTAW WÓZEK DO SPRZATANIA ODKURZACZ 33825 (828021775) - Aukcje internetowe Allegro

Dla ktorejs z dziewczyn taka gre i jeszcze dokupie jakas extra bluzeczke bo to juz przeciez nastolatk

Granna Gra Kocham Cię Polsko /Warszawa Na Prezent (821530513) - Aukcje internetowe Allegro

No i jeszcze na te dwie gry dla Ani to juz od dziadkow
MIŚ PSZCZOŁY I MIÓD- UCZY DODAWANIA- GRANNA*EP* (802719482) - Aukcje internetowe Allegro
GRZYBOBRANIE I CUDOWNA PODRÓŻ- GRA-GRANNA *EP* (806282989) - Aukcje internetowe Allegro

No i na razie tyle pomyslow
Dla M mam juz pomysla ale na razie ci...

reklama
M&M'Sik, dwie pierwsz rzeczy odpadają a trzecia byłaby prezentem dIa Mikołaja.
Jeden prezent juz mu zrobie bo pozwoIe mu jechac na całe święta do mamusi .Przy okazji będzie to prezeny dIa mnie bo zostane u swojej mamy i nie bedę musiała patrzeć na teściową.:-)

Ostatnia edycja:
dziewuszki a co kupujecie swoim m ?? ja nie mam pojecia.
pytanie czy wogóle na cokolwiek zasłużyli :-p:-p:-p:laugh2:

a tu dam wam linka z fajną podusią jaką zamówimy dla babć :tak::-):-) (wejdzcie sobie w produkty tego sprzedawcy - tam są różne podusie, w zależności co was interesuje)

MILUSIA PODUSZKA Z TWOIM ZDJĘCIEM - PREZENT !!! (827628736) - Aukcje internetowe Allegro

myślałam z początku o tej bombce ze zdjęciem co linka dała mmatysia (chyba dobrze pamiętam :eek:), ale kurka boję się że w trakcie dostawy bombka może się potłuc :-:)-(

reklama
Do góry