reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pomysły na prezenty.....

My chcemy zeby Krzysio dostal od mikolaja taki chodzik pewnie kazdy zna ale wstawie

FISHER PRICE EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ K9875 + BON (817701654) - Aukcje internetowe Allegro

Dla Ani cos takiego,bo uwielbia moja dziewczyneczka pomagac mi w porzadkach

Agatka ZESTAW WÓZEK DO SPRZATANIA ODKURZACZ 33825 (828021775) - Aukcje internetowe Allegro

Dla ktorejs z dziewczyn taka gre i jeszcze dokupie jakas extra bluzeczke bo to juz przeciez nastolatk

Granna Gra Kocham Cię Polsko /Warszawa Na Prezent (821530513) - Aukcje internetowe Allegro

No i jeszcze na te dwie gry dla Ani to juz od dziadkow
MIŚ PSZCZOŁY I MIÓD- UCZY DODAWANIA- GRANNA*EP* (802719482) - Aukcje internetowe Allegro
GRZYBOBRANIE I CUDOWNA PODRÓŻ- GRA-GRANNA *EP* (806282989) - Aukcje internetowe Allegro

No i na razie tyle pomyslow
Dla M mam juz pomysla ale na razie ci...

reklama
M&M'Sik, dwie pierwsz rzeczy odpadają a trzecia byłaby prezentem dIa Mikołaja.
Jeden prezent juz mu zrobie bo pozwoIe mu jechac na całe święta do mamusi .Przy okazji będzie to prezeny dIa mnie bo zostane u swojej mamy i nie bedę musiała patrzeć na teściową.:-)

Ostatnia edycja:
dziewuszki a co kupujecie swoim m ?? ja nie mam pojecia.
pytanie czy wogóle na cokolwiek zasłużyli :-p:-p:-p:laugh2:

a tu dam wam linka z fajną podusią jaką zamówimy dla babć :tak::-):-) (wejdzcie sobie w produkty tego sprzedawcy - tam są różne podusie, w zależności co was interesuje)

MILUSIA PODUSZKA Z TWOIM ZDJĘCIEM - PREZENT !!! (827628736) - Aukcje internetowe Allegro

myślałam z początku o tej bombce ze zdjęciem co linka dała mmatysia (chyba dobrze pamiętam :eek:), ale kurka boję się że w trakcie dostawy bombka może się potłuc :-:)-(

reklama
Do góry