reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pomysły na prezenty.....

A u mnie prezenty to:
Na Mikołaja Zofik - Pan Metka.....juz wyprany czeka

Pod choinkę:
M /tygrysek/. - płyty - juz je kupił 6 szt. od kazdego zażyczył po jednej ( od kiedy go znam na kazda okazje chce w prezencie płyte:eek: ma juz ich 400 szt.)
S /Siostra/ - poniewaz studiuje kosmetologie to zestaw profesjonalnych pedzli do makijazu + cos moze na nowy pokój bo za kilka dni sie wyprowadza - a to juz prezent dla mnie:-D
T /tesciowa/- etui na okulary i torebka
Brat M /szffffagier/ - pudełko na narzedzia do samochodu takie przyczepiane + dobre wino + ksiazka z przepisami ( uwielbia gotowac)
Moja Mamusia - jakis krem zamówiła od Siostry z Avonu to jej za niego zapłace i wysle poczta
Zofik - kula simba
A dla mnie prezent od M. jest miekki i lezy zapakowany w szafie:confused2::confused2::eek::eek::tak:

reklama
no ja już też doszłam do finiszu w wymyslaniu prezentów...jednak z okazji tego ze w tym roku część mojej rodzinki ma problemy finansowe muszą być to drobiazgi by nikomu nie było głupio, tak więc moje przezenty nie umywają się do waszych ale cóż...z serca dane ;-):tak:

dla babci i dziadka będzie kalendarz ze zdjeciami Damiana ( mojej babci ciągle go mało)
dla taty elegancka zapalniczka...nie umiem oduczyć go palenia więc choć niech pali efektownie :-p
dla cioci (siostra mojej babci) jakaś ładna apaszka albo obrusik...jeszcze nie zdecydowałam

dla mojej mamy
dobry podkład i tusz do rzęs, bo jak jest okazja to zawsze mi podkrada :-p
dla Sławka (męża mojej mamy) model Boeinga 747 do sklejania ( maniak, nic więcej dodawać nie muszę)
dla mojego brata Krzyśka ...kominiarka albo chusta pod kask...na motor ( kask i rękawice dostanie od rodziców)

dla M najprawdopodobniej woda Hugo Boss Baldessarini Del mar, albo CK In2U

no i dla mojego Bączka malutkiego ...na pewno Pan Metka...i teraz albo..kostka Leap Frog , albo Kubuś z grzechotką Fisher Price...

szczerze to mam nadzieję ze mojego drugiego brata nie będzie bo póje z torbami :eek:
dwójka dzieci...
No jak będzie trzeba to cos wymyślę....

Co do Pana Metki to Filip dostał na mikołaja.I co?I klapa.Wogóle go nie zainteresował:sorry:.Bardziej ciekawi go opakowanie pana metki. Co do metek to nadal wcina swoją ukochaną metkę z maty Tiny Love:eek:.A furorę zrobiła zwykła piankowa książeczka Duplo.Zrozum tu dziecko:baffled::confused2:

Co do Pana Metki to Filip dostał na mikołaja.I co?I klapa.Wogóle go nie zainteresował:sorry:.Bardziej ciekawi go opakowanie pana metki. Co do metek to nadal wcina swoją ukochaną metkę z maty Tiny Love:eek:.A furorę zrobiła zwykła piankowa książeczka Duplo.Zrozum tu dziecko:baffled::confused2:
A u nas Pan Metka, ochrzczony przez M Panem Mietkiem tudzież samym Mietkiem :-D okazał się strzałem w 10. Lili oczywiście wykorzystuje wszystkie przyszyte na nim meteczki, a najbardziej lubi tę na głowie Mietka w kształcie kwiatuszka :tak:
No i bajeczka z Mietkiem na płycie dvd też jej przypadła do gustu :tak:

A u nas Pan Metka, ochrzczony przez M Panem Mietkiem tudzież samym Mietkiem :-D okazał się strzałem w 10. Lili oczywiście wykorzystuje wszystkie przyszyte na nim meteczki, a najbardziej lubi tę na głowie Mietka w kształcie kwiatuszka :tak:
No i bajeczka z Mietkiem na płycie dvd też jej przypadła do gustu :tak:

Fajnie,że Lili zadowolona z Metki:-)
U nas tez tej płytki chętnie słuchamy

Wreszcie zakończyłam dziś zakupy dla rodzinki.
Łojezu ... mogłabym się wybrać na porządne weekendowe SPA :wściekła/y:
No, to wymieniam

Małż
1. Portfel Samsonite
2. Płyta CD Chris Botti empik.com - In Boston - Botti Chris- 62.49zł
3. Płyta CD Sting Sting - If On A Winter's Night - muzyka - płyty CD i DVD - sklep muzyczny Merlin.pl

Mama
1.Płyta DVD Michała Bajora Wołek Magiczny - Dyskografia: DVD Michał Bajor - Moje piosenki
2.Clinique zestaw krem pod oczy + maskara + kredka do oczu Makijaż - Sephora Polska
3.Poduszka relaksacyjna znana całemu forum http://merlin.pl/Pachnaca-Szafa-P
duszka-relaksujaca-Chwila-z-natura_Pachnaca-Szafa/hb/product/219,636673.html
4.Orgazmatron Orgazmatron - Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl

Tata
1.3pack slipek
2.Książka z nalewkami Wielka księga nalewek - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
3. Latarka MagLite Latarka Maglite 3D (S3D016)

Teściowa
1. Zestaw cieni do powiek i maskara Sephora
2. i cuś takiego PERŁA SZCZĘŚCIA - Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl

Teściu
Koncert DVD empik.com - Cross Roads 2007 from Chicago - Eric Clapton- 110.39zł

Szwagierka
Gorące Kamienie Do Masażu - Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl

reklama
Do góry