reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na prezenty.....

A u mnie prezenty to:
Na Mikołaja Zofik - Pan Metka.....juz wyprany czeka

Pod choinkę:
M /tygrysek/. - płyty - juz je kupił 6 szt. od kazdego zażyczył po jednej ( od kiedy go znam na kazda okazje chce w prezencie płyte:eek: ma juz ich 400 szt.)
S /Siostra/ - poniewaz studiuje kosmetologie to zestaw profesjonalnych pedzli do makijazu + cos moze na nowy pokój bo za kilka dni sie wyprowadza - a to juz prezent dla mnie:-D
T /tesciowa/- etui na okulary i torebka
Brat M /szffffagier/ - pudełko na narzedzia do samochodu takie przyczepiane + dobre wino + ksiazka z przepisami ( uwielbia gotowac)
Moja Mamusia - jakis krem zamówiła od Siostry z Avonu to jej za niego zapłace i wysle poczta
Zofik - kula simba
A dla mnie prezent od M. jest miekki i lezy zapakowany w szafie:confused2::confused2::eek::eek::tak:

reklama
no ja już też doszłam do finiszu w wymyslaniu prezentów...jednak z okazji tego ze w tym roku część mojej rodzinki ma problemy finansowe muszą być to drobiazgi by nikomu nie było głupio, tak więc moje przezenty nie umywają się do waszych ale cóż...z serca dane ;-):tak:

dla babci i dziadka będzie kalendarz ze zdjeciami Damiana ( mojej babci ciągle go mało)
dla taty elegancka zapalniczka...nie umiem oduczyć go palenia więc choć niech pali efektownie :-p
dla cioci (siostra mojej babci) jakaś ładna apaszka albo obrusik...jeszcze nie zdecydowałam

dla mojej mamy
dobry podkład i tusz do rzęs, bo jak jest okazja to zawsze mi podkrada :-p
dla Sławka (męża mojej mamy) model Boeinga 747 do sklejania ( maniak, nic więcej dodawać nie muszę)
dla mojego brata Krzyśka ...kominiarka albo chusta pod kask...na motor ( kask i rękawice dostanie od rodziców)

dla M najprawdopodobniej woda Hugo Boss Baldessarini Del mar, albo CK In2U

no i dla mojego Bączka malutkiego ...na pewno Pan Metka...i teraz albo..kostka Leap Frog , albo Kubuś z grzechotką Fisher Price...

szczerze to mam nadzieję ze mojego drugiego brata nie będzie bo póje z torbami :eek:
dwójka dzieci...
No jak będzie trzeba to cos wymyślę....

Co do Pana Metki to Filip dostał na mikołaja.I co?I klapa.Wogóle go nie zainteresował:sorry:.Bardziej ciekawi go opakowanie pana metki. Co do metek to nadal wcina swoją ukochaną metkę z maty Tiny Love:eek:.A furorę zrobiła zwykła piankowa książeczka Duplo.Zrozum tu dziecko:baffled::confused2:

Co do Pana Metki to Filip dostał na mikołaja.I co?I klapa.Wogóle go nie zainteresował:sorry:.Bardziej ciekawi go opakowanie pana metki. Co do metek to nadal wcina swoją ukochaną metkę z maty Tiny Love:eek:.A furorę zrobiła zwykła piankowa książeczka Duplo.Zrozum tu dziecko:baffled::confused2:
A u nas Pan Metka, ochrzczony przez M Panem Mietkiem tudzież samym Mietkiem :-D okazał się strzałem w 10. Lili oczywiście wykorzystuje wszystkie przyszyte na nim meteczki, a najbardziej lubi tę na głowie Mietka w kształcie kwiatuszka :tak:
No i bajeczka z Mietkiem na płycie dvd też jej przypadła do gustu :tak:

A u nas Pan Metka, ochrzczony przez M Panem Mietkiem tudzież samym Mietkiem :-D okazał się strzałem w 10. Lili oczywiście wykorzystuje wszystkie przyszyte na nim meteczki, a najbardziej lubi tę na głowie Mietka w kształcie kwiatuszka :tak:
No i bajeczka z Mietkiem na płycie dvd też jej przypadła do gustu :tak:

Fajnie,że Lili zadowolona z Metki:-)
U nas tez tej płytki chętnie słuchamy

Wreszcie zakończyłam dziś zakupy dla rodzinki.
Łojezu ... mogłabym się wybrać na porządne weekendowe SPA :wściekła/y:
No, to wymieniam

Małż
1. Portfel Samsonite
2. Płyta CD Chris Botti empik.com - In Boston - Botti Chris- 62.49zł
3. Płyta CD Sting Sting - If On A Winter's Night - muzyka - płyty CD i DVD - sklep muzyczny Merlin.pl

Mama
1.Płyta DVD Michała Bajora Wołek Magiczny - Dyskografia: DVD Michał Bajor - Moje piosenki
2.Clinique zestaw krem pod oczy + maskara + kredka do oczu Makijaż - Sephora Polska
3.Poduszka relaksacyjna znana całemu forum http://merlin.pl/Pachnaca-Szafa-P
duszka-relaksujaca-Chwila-z-natura_Pachnaca-Szafa/hb/product/219,636673.html
4.Orgazmatron Orgazmatron - Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl

Tata
1.3pack slipek
2.Książka z nalewkami Wielka księga nalewek - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
3. Latarka MagLite Latarka Maglite 3D (S3D016)

Teściowa
1. Zestaw cieni do powiek i maskara Sephora
2. i cuś takiego PERŁA SZCZĘŚCIA - Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl

Teściu
Koncert DVD empik.com - Cross Roads 2007 from Chicago - Eric Clapton- 110.39zł

Szwagierka
Gorące Kamienie Do Masażu - Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl

reklama
Do góry