reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pomysły na obiady

reklama
Nuśka a trudno się nadziewa surowy marakon??? Nie połamie się????
Nie one są bardzo twarde i mają duży otwór więc tylko łyżką nakładasz i ok ale tylko wtedy jak chcesz żeby całą noc leżało w sosie w lodówce bo jak chcesz zapiekać tego samego dnia to musisz podgotować tak jak w przepisie.

Kurde napaliłam się jak łysy na grzebień a nie wiem czy w mojej mieścinie będzie ten makaron :dry: poczekam aż pojedziemy do M1 i tam go poszukam. Wychodzi taka ala zapiekanka??? Musi być faktycznie pyszne i takie fantazyjne

reklama
Ja wlasnie takie muszle mialam jak Nuska pokazywala.
Nadziewalam podduszonymi porami z serem kozim i na to sos beszamelowy z serem,Najpierw podgotowalam jak mowilyscie,odcedzilam a te muszle mi sie pozwijaly i ciezko bylo nakladac ale dalam rade.jak wsadzilam do pieca to troche sie przypiekly na koncach.Ogolnie bardzo smaczne i bardzo sytne.Wystarczy 5-6 muszli na glowe.

Do góry