Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ha no to nastepnym razem tak zrobie.Gabids ja ten makaron wrzucam dosłownie na chwilkę do wrzątku i od razu wyjmuję tak ze jest jeszcze twardy nie gotuję
Poprosze przepis:-)zrobilam dzis krem szpinakowy. w przepisie mowili o bulionie grzybowym, ale nie miaalm, wiec dala suszone grzybki. pyyyycha! nie czuc tego dziwnego smaku szpinaku.
ta twoja dzidzia to ma zachcianki,ze hoho ja buraczkowa robie tak jak barszcz tylko,ze zabielam i zaciagam smietana z makadziewczynki mam straszną zachciankę... normalnie marze o talerzu zupy buraczkowej ( nie barszcz) moja babcia robiła taką pyszną z fasola... taka ala na słodko ale kompletnie nie wiem jak mam ja zrobic.... czy ktos ma dobry przepis????
ja zamiast grochu daje fasolęAsiek, nie wiem, czy to prawdziwy przepis, ale ja robie tak:
groch
ziemniaczkiw kostke,
buraczki starte na grubych oczkach
marchewka starta
przyprawy
potem zaprawic maka i smietana i juz