reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na obiady

reklama
My dostaliśmy wypasiony parowar w prezencie na święta, więc jestem bardzo zadowolona;-) Przedtem używałam wkłądkę do zwykłego garnka, która kosztowała chyba 10 zł. i też było super!:tak:
 
Majandra więcej nie wspomnę o jedzeniu po 18............. ot takie moje dzisiejsze postanowienie. Stanęłam dzis na wagę.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:................... i czas wziąć sie za siebie
 
A ja mam pytanie.Kupilam taki wielki makaron-muszelki do nadziewania.I nie wiem jak to najlepiej ugotowac zeby sie nie posklejaly i jak zapiekac z farszem?
Pierwszy raz cos takiego bede robic.
 
reklama
Ja mam garnki do gotowania na parze. O wiele tańsze niż parowar :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: :dry::dry::dry::dry:

Super też używam i są ok tzn mam aż jeden

A ja mam pytanie.Kupilam taki wielki makaron-muszelki do nadziewania.I nie wiem jak to najlepiej ugotowac zeby sie nie posklejaly i jak zapiekac z farszem?
Pierwszy raz cos takiego bede robic.

Pyszny jest wrzucasz do gorącej wody tylko na chwilę (tak jak pisała Majandra ) bo później dojda w piekarniku, chyba że przygotowujesz dzisiaj na jutro to nadziewasz surowe i one zmiękną do następnego dnia i upieką się w piekarniku.

Ja robiłam już ze szpinakiem i z mięsem mielonym w sosie pomidorowym oba posypane serem i oba równie pyszne:-)
 
Do góry