reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomniejszamy się :)

reklama
hejka a ja ważę teraz 64kg a wiec do wagi z przed ciąży 1kg został ale mój cel to 59-60kg a wiec jeszcze trochę:tak:

A ja nadal constans - nie pociesza mnie 63 kg rano, bo to zalezy od dnia....ale juz olalam, grunt, ze sie dobrze czuje;-)

Nareszcie i u mnie waga drgnęła, ale ubyło dopiero 2kg i zostało jeszcze 10kg!!!!!
I to wszystko pupsko, uda, brzuch. Ale wiecie co? Kupiłam sobie rolki na stare lata hi hi:-D i mam nadzieję że pomogą, bo to akurat te partie mięśni pracują w czasie jazdy. Mam nadzieje że kolan nie pozdzieram, bo w życiu rolek na nogach nie miałam:-):-):-)

I to wszystko pupsko, uda, brzuch. Ale wiecie co? Kupiłam sobie rolki na stare lata hi hi:-D i mam nadzieję że pomogą, bo to akurat te partie mięśni pracują w czasie jazdy. Mam nadzieje że kolan nie pozdzieram, bo w życiu rolek na nogach nie miałam:-):-):-)
Rolki są świetne na nogi i pośladki. :-)
Ja miałam rolki na nogach tylko raz i prawie sobie zęby powybijałam. :confused2: Od tamtej pory kwitną w szafie... :-p

rolki miałam dwa razy na nogach...
raz sie nie zabiłam
a drugi raz ponowiłam próbe ambitnie -czy na pewno nie umiem jezdzic ;-) okazało sie że nie umiem bardzo szybko

chyba na allegro je wystawie:-D

a ja uwielbiam rolik jezdzilam przed ciaza, biegalam i jezdzilam rowerem teraz odpadaja mi jakiekolwiek cwiczenia wiec zastanawiam sie nad nordic walking malego w chuste i moge zaczynac:tak:
nic nie chudnie kilogrami kilka dni stoja w niejscu a potem dochodzi nastepny tylko sie zalamac

reklama
U mnie zniknął kolejny kilogram, jest 61, zostało mi tylko do zgubienia fałdka na brzuszku, reszta jest ok, rozmiar 36 teraz noszę a nawet wchodzę w 34 ale trochę ciasno. Więc tak może już zostać.

Do góry