reklama
M
Marlene
Gość
iwonka2006, dziekuje ci bardzo
mm81,oooo rany , 6 miesiecyto chyba wiecznie juz bede gruba;-)
mm81,oooo rany , 6 miesiecyto chyba wiecznie juz bede gruba;-)
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Tez słyszałam o 6 miesiącach A mi dopiero minęły 3 tygodnie
M
Marlene
Gość
Ja tez dopiero mam 3 tygodnie :-( Ale za 2 tygodnie zaczynam lekkie cwiczenia na orbitreku, musze cos z soba zrobic;-)
mm81
Majowe mamy'08
Kacha u mnie nie dosc ze nic nie spada od kilku dni to zwazylam sie na wadze elektronicznej i wyszlo,ze mam 3 kg wiecej do zrzucenia niz pokazywala moja zwykla waga.
Ciekawe ile pokaze waga u gin bo to bedzie najbardziej wiarygodne bo na tamtej wadze sie wazylam od wrzesnia i wg tamtej byly liczone zdobyte kg.
Kacha a jakie imie dla synka wybraliscie??
Ciekawe ile pokaze waga u gin bo to bedzie najbardziej wiarygodne bo na tamtej wadze sie wazylam od wrzesnia i wg tamtej byly liczone zdobyte kg.
Kacha a jakie imie dla synka wybraliscie??
Witajcie :-) Jestem lipcoweczka, ale podczytuje Wasze wagowe historie ;-) Obecnie jak widac po suwaku jestem w 32 tyg ciazy i jakis tydzien temu mialam 10,5-11kg na +...zastanawia mnie fakt przybierania na wadze w ostatnich tygodniach-slyszalam ze ponoc nie przybiera sie juz tyle, a nawet waga spada-czy tak rzeczywiscie jest ? U Was w zasadzie albo jest juz po, albo niewiele zostalo do rozwiazania tak wiec na wlasnym przykladzie najlepiej bedzie Wam sie na ten temat wypowiedziec...
M
madamagda
Gość
andziaa
ja się łudziłam że się już tak nie tyje.
Ja w 31 tyg ważyłam 9 kg więcej, teraz już 17 kg zaczyna się odkłądać woda chyba, coś za szybko przybrałam niestety, a tak fajnie było.
ja się łudziłam że się już tak nie tyje.
Ja w 31 tyg ważyłam 9 kg więcej, teraz już 17 kg zaczyna się odkłądać woda chyba, coś za szybko przybrałam niestety, a tak fajnie było.
reklama
Podziel się: