reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomniejszamy się :)

reklama
Szczęściary co niektóre, że tak mało przytyły. Ja mam już 17 na + :szok: i 3 tygodnie do porodu. Pocieszam się, że sporo to może woda. Ciekawa jestem jak to będzie z tą moja wagą, jak maluszek opóści swoje mieszkanko:confused2:
Nie jest tak źle :) Ja przed ciążą ważyłam 54 kg a przed porodem 76 ....
Na szczęscie kilogramy uciekają jestem juz dwa miesiące poporodzie i waże teraz 61 kg .

Mi waga spadła na 69 więc chudnę ciągle po malutku i nie mam powodów do narzekań a dzięki temu że powoli to nie robią mi się rozstępy i dla tego w szoku jestem bo niczym ale to absolutnie niczym sie nie smarowałam całą ciążę i teraz też nie... innymi słowy 3 ciąża po trzydziestce mi służy a wczoraj mąż mnie skomplementował że naprawde nie widać żebym trójke dzieci urodziła:-D:-D
No więc tylko się cieszyć :) Ja się smarowałam non stop specyfikami z apteki wydawałam kupe pieniędzy a rozstępy w ostatnim miesiącu wyrosły jak brzyby po deszczu .... Na szczęscie coś za coś :) Mam takiego synka że on mi to wszystko wynagradza swoją osoba ;D

Ja bardzo przepraszam, ale czy Wy tez macie problemy z za przeproszeniem wyproznianiem sie?... jednej rzeczy nie rozumiem, pije koper i te dziwne herbatki, a wzdecia mam jak cholera... i potem sie dziwic, ze Mlody tez ma....:-(

Ja bardzo przepraszam, ale czy Wy tez macie problemy z za przeproszeniem wyproznianiem sie?... jednej rzeczy nie rozumiem, pije koper i te dziwne herbatki, a wzdecia mam jak cholera... i potem sie dziwic, ze Mlody tez ma....:-(

ja mialam straszny problem z wyproznieniem sie, pediatra kazal mi pic laktuloze(syrop z apteki bardzo polecam na problemy z zaparciami)i jest lepiej dotego ranek rozpoczynam od platkow owsianych z rodzynkami i slonecznikiem i jest dobrze.

ja niestety też tak mam, ehh

A co do wagi to przed ciążą ważyłam 50 kg, waga przed porodem 66kg, wychodząc ze szpitala ważyłam 60kg, a dziś jak się ważyłam to jest 55kg i tak już by mogło mi zostać, tylko żeby skórka na brzuchu się wchłonęła i będzie cacy

skunkanka mam też podobnie niby dieta matki karmiącej i jem mniej bo unikam czekolady itp a problem dalej jest

na wage bym chciała wejsc ale sie boje;-)

reklama
Do góry