aniolek20k
Fanka BB :)
a ja dalej tyje...:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jest tak źleSzczęściary co niektóre, że tak mało przytyły. Ja mam już 17 na +i 3 tygodnie do porodu. Pocieszam się, że sporo to może woda. Ciekawa jestem jak to będzie z tą moja wagą, jak maluszek opóści swoje mieszkanko
![]()
No więc tylko się cieszyćMi waga spadła na 69 więc chudnę ciągle po malutku i nie mam powodów do narzekań a dzięki temu że powoli to nie robią mi się rozstępy i dla tego w szoku jestem bo niczym ale to absolutnie niczym sie nie smarowałam całą ciążę i teraz też nie... innymi słowy 3 ciąża po trzydziestce mi służy a wczoraj mąż mnie skomplementował że naprawde nie widać żebym trójke dzieci urodziła![]()
Ja bardzo przepraszam, ale czy Wy tez macie problemy z za przeproszeniem wyproznianiem sie?... jednej rzeczy nie rozumiem, pije koper i te dziwne herbatki, a wzdecia mam jak cholera... i potem sie dziwic, ze Mlody tez ma....:-(
Ja bardzo przepraszam, ale czy Wy tez macie problemy z za przeproszeniem wyproznianiem sie?... jednej rzeczy nie rozumiem, pije koper i te dziwne herbatki, a wzdecia mam jak cholera... i potem sie dziwic, ze Mlody tez ma....:-(