reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomniejszamy się :)

reklama
Ja tez wchodzę w swoje ciuchy rozmiar 38 na 36 muszę poczekać:zawstydzona/y: ale nie zadowala mnie to ponieważ boczki wychodzą a nie powinny i tyłek za bardzo się odznacza:wściekła/y:
od Poniedziałku zaczynam ostry trening 3 razy w tygodniu aerobik spalanie tłuszczu i modelowanie sylwetki i codzienne spacery szybkie. Dieta już jest a wiec daje sobie miesiąc na poprawę sylwetki:tak:
Ciekawe co z tego wyjdzie:rofl2::rofl2::rofl2:

A mozna jakos zablokowac ten watek? Tak, zebym go nie widziala?...:-) doluje mnie:-) ja nadal 64 kg, i nadal nie wchodze w spodnie sprzed ciazy...moze faktycznie lepiej, bo jak teraz patrze na zdjecia, to dosc wiesakowata jednak bylam...tak sobie to tlumacze...:-)

U mnie zawsze tak było że byłam chuda, mam strasznie szybką przemianę materii, teraz dodatkowo doszło zmęczenie, nieprzespane noce i nawet brak czasu na regularne posiłki no i nie mam apetytu, nie jem kolacji. Używam takiego wibrującego pasa na brzuch 2x dziennie po 15 min, codziennie spacerki ok 1-1,5 godziny chodzenia szybkim krokiem i jakoś tak samo mi zeszło.

Ja spodni sprzed ciąży jeszcze nie jestem w stanie dopiąć, ale coraz mniej mi brakuje. ;-) Kupiłam sobie dwie pary płóciennych na lato żeby już w ciążowych nie chodzić. Waga mi stanęła a mam jeszcze 7kg do zrzucenia (idealnie byłoby 10kg :-p) i to głównie uda, boczki i brzuch. Jakoś deficyt czasu mam i ciężko chwilę na ćwiczenia znaleźć. :confused2:

wszystko co przytylam w ciazy spadlo odrazu:-) niestety potym zaczelam tyc:eek::-(juz mam 5kg do przodu, a ani sie nieobiadam ruch mam to z kad ten przyrost:-:)-(

reklama
to rzeczywiscie dziwne.
ja jak na razie o cwiczeniach to chyba moge pomarzyc, a z checia do biegania bym wrocila.
co do spodni mialam przed ciaza takie fajne luzne biodrowy a teraz sa opiete ale wchodze ;-)

Do góry