reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

TĘCZA PO BURZY czyli fotki ciotki klotki :D

Tekla wieki Cie nie bylo. Zagladaj do nas na wiesci od rozpakowanych.

Dziewczyny sliczne te Wasze smyki:)

reklama
Aniołowie Mamusie co tu tak cicho?? Czyżby wątek też stał się aniolkowym? ? Ja mam nadzieje ze w czerwcu będę mogła się pochwalić moim szczesciem.

To jest moja 3 ciaza, pierwsza byla pozamaciczna a druga niestety córeczka miała zespół Turnera, i liczne wady organów.

Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosferka była miła, a zajączek uśmiechnięty - przyniósł wreszcie te prezenty! Wesołych i pogodnych ŚWIĄT oraz mokrego dyngusa życzy Natalka z rodzicami, pozdrawiam was wszystkie serdecznie

ps PaulinaT moje gratulacje po burzy zawsze przychodzi tęcza, twoją tęczę zobaczysz w czerwcu i będziesz ją obserwować każdego dnia
1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    879 KB · Wyświetleń: 918
Ile ozdób na choince, ile kartek leży w skrzynce, ile potraw jest na stole, ile siana masz w stodole, ile spadło w górach śniegu, ile czasu spędzasz w biegu. Tyle w święta miej radości, dobra, ciepła i miłości.

moja córcia za 2 dni kończy 4 latka - pozdrawiam i życzę wszystkim oczekującym na swoje skarby spełnienia owego marzenia

Załączniki

• Natalka kartka świąteczna 2016.jpg
    Natalka kartka świąteczna 2016.jpg
    346,2 KB · Wyświetleń: 207
Cześć dziewczyny.
Jestem wasza moderatorka, mentorka i podtrzymywaczka na duchu :)
Chciałam was zapoznać z nowinkami
po pierwsze pojawiła się funkcja dzięki której osoba wspomniana w poście zostanie o tympoinormowana. Wystarczy przed nikiem dać "nielubiana" przez nas @ o tak @nafoczka

Po drugie może by "rozbudzic" ten fajny wątek z fotkami. Co wy na to?
@Doris:-) @Kitki @Magda82... @witch84 @Magdalena26 @Olasec @mamcia2014 @MisiaMonisia
Kogo jeszcze chcecie zaprosić?

To na początek my
20170119_123616.jpg 7 mcy ♡

Załączniki

• 20170119_123616.jpg
    20170119_123616.jpg
    254,1 KB · Wyświetleń: 189
Do góry