reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Jeśli morze to my jesteśmy chętni bo nawet jeśli T będzie miał mecz to spokojnie sobie dojedzie nawet te 100 km. Jeśli gdzieś dalej to chyba nie damy rady przed końcem czerwca:-(

Ja mogę jutro podzwonić w kilka miejsc. Znajomi mają Uroczy zakątek (domki) w Chłopach więc mogę się dowiedzieć o ceny.

Z doświadczenia powiem wam jednak, że jak byliśmy w 12 osób w domkach z 6 dzieci to ciężko było z miejscem na imprezy. Jak było ciepło to spotykaliśmy się pod zadaszoną pergolą, czy jak to się zwie, ale jak padało to była lipa. Z tego co widziałam na fotkach to wasze miejsce w górach było genialne z tą jadalnią tylko nie wiem czy nad morzem się takie uda znaleźć.

Jak coś to możemy pole namiotowe rozbić u nas na ogrodzie, albo przyczepy wypożyczyć i może się pomieścimy w domu i na ogrodzie. Po naszym weselu przez kilka dni zakotwiczyło u nas 16 osób, tylko kurcze jedna łazienka jest, trzebaby jakiś wąż ogrodowy wykorzystać na prysznic ;-)Tylko odległości od morza nie da się zmienić, ale woda w basenie będzie i piasek można by z plaży przytargać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ogarnęłam stwory i dotarłam i tu. Jeśli możemy to też jesteśmy chętni. Nad morzem polecam miejsce, w którym chyba kiedyś Aniam już była i my byliśmy 2 lata temTam jest teren zamknięty, do morza blisko, w czerwcu byliśmy, był spokój, pokoi mnóstwo, z łazienkami, jest mała kuchnia, mały plac zabaw i miejsce na grilla. Miejsca też wg mnie będzie wystarczająco dla wszystkich. Jeśli Mazury to mogę jutro zadzwonić do koleżanki, która ma pensjonat i chyba tani, bo w roku szkolnym pokoje studentom wynajmuje. Nigdy tam nie byłam i nie wiem czy ma www, ale mogę prosić o zdjęcia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie sugerujcie się też cenami z cennika na www, bo ona dla grouponu sprzedawała i od tego było -50%. Mogę jutro przekręcić i zapytać.

Willa sol odpada . Są może 4 czy 5 fajnych pokoi a reszta to są klitki a nie pokoje . W tym ze dwa z bardzo wysokim piętrem :tak: Do tego w jednym pokoju na parterze z wyjściem jest kuchnia i oprócz tego jedna publiczna . Na tym małym placyku 20 dzieciaków by sie chyba pozabijała :no: za mały teren jak na taki zjazd :tak:
Ale pani rzeczywiście jest mega miła i bezproblemowa :tak:

Hejka!
po pierwsze dzięki aniez za cynk :-) ja przez te ostatnie jazdy w pracy jakaś wytrącona z rzeczywistości.

Myślę że jak 4 dni to damy rade finansowo, więc bardzo chętnie. Ja P i Q :-)

ja szczerze wolalabym mazury - urodziłam się na mazurach i mam jakiś sentyment do nich, a P nigdy jeszcze na mazurach nie był :-)

kici - ja też nigdy na Mazurach nie byłam i chętnie pojadę. aniam - to ja chyba na fajny pokój trafiłam, bo mieliśmy wszystko co potrzeba i ciasno nie było, ale byliśmy we 3, bo Lenka miała wtedy rok z hakiem;-) Innych pokoi nie zwiedzałam, ale wyglądały na podobne.

To ile w koncu bedziemy tam swietowac okazji poza integracja? ;) ja sie moge dolaczyc z imieninami bo mam dzien wczesniej :]

reklama
Co tam w końcu ustaliłyście, nie w temacie jestem. Morze czy mazury?

Ostatnia edycja:
Do góry