reklama
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
chociaż ciągle mam ochotę na lody i gruszki.Pozdrawiam....
Właśnie wróciłam z grila, wypchana jedzonkiem po brzegi, ale gruszeczkę bym jeszcze "wciągnęła"
Jejku ja już nawet nie napiszę ile mi przybyło, bo mnie to wkurza niesamowicie.
Mam wrażenie, że sporo kg to woda. Wczoraj w poczekalni na ktg patrzyłam na inne ciężarówki o pięknych szczupłych kostkach - a moje nogi wyglądają upiornie i ohydnie, takie napompowane.... na pewno tam siedzi z 5 kg (no a jeszcze opuchnięte dłonie, twarz, i całe ciało?) i mam nadzieję, że szybko spadnie po porodzie.
Mam wrażenie, że sporo kg to woda. Wczoraj w poczekalni na ktg patrzyłam na inne ciężarówki o pięknych szczupłych kostkach - a moje nogi wyglądają upiornie i ohydnie, takie napompowane.... na pewno tam siedzi z 5 kg (no a jeszcze opuchnięte dłonie, twarz, i całe ciało?) i mam nadzieję, że szybko spadnie po porodzie.
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Olu, mam to samo...spuchłam strasznie, moja twarz wygląda jak księżyc w pełni, palce u rak jak paróweczki, a kostki i stopy jak nogi słonia
M
Marlene
Gość
Mam pytanie : kiedy mozna zaczac cwiczyc po cc?? Zostalo mi po ciazy 15 kg i doprowadza mnie to juz do bialej goraczki Przepraszam ze ostatnio nic nie pisałam ale siedzialam ponad 2 tyg. w szpitalu,opowiem wam jak znajde chwilke,buzka
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja waze 92 kilo czyli +20.Obwod brzuszka 124 .
M
Marlene
Gość
Ja waze 73 kg a moja dzidzia na swiecie juz 4 tygodnie. Moja waga wogule nie chce ruszyc w dol :-( Musze zaczac cwiczyc ...ale czy juz mozna:-(
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Marlene moze tu cos znajdziesz :-) Ci��a - Kiedy mo�na zacz�� �wiczy� po cc??
lub tu kiedy mozna zaczac cwiczyc po cc - Szukaj w Google
lub tu kiedy mozna zaczac cwiczyc po cc - Szukaj w Google
Podziel się: