reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

reklama
Dobry wieczór!
I mnie i mnie proszę dopisać. Niestety musiałam się trochę ukrywać :sorry2:. Widziałam, że gdzieś jest oficjalna stronka gdzie można się przywitać, więc zaraz ją odszukam i spróbuję wstawić drugi suwaczek :-p

Ja dzisiaj też po USG i będzie drugi syn :-)

Dobry wieczór!
I mnie i mnie proszę dopisać. Niestety musiałam się trochę ukrywać :sorry2:. Widziałam, że gdzieś jest oficjalna stronka gdzie można się przywitać, więc zaraz ją odszukam i spróbuję wstawić drugi suwaczek :-p

Ja dzisiaj też po USG i będzie drugi syn :-)

witam,
nie podałaś daty planowanego porodu, albo ja gdzieś przeoczyłam i nie mogę znaleźć

-monia, jak policzyłam na tym pierwszym poście - 57 maluszków :-) Może jak znów braknie ci miejsca to zamiast pisać SYNEK, CÓRECZKA albo SURPRISE pisz skrótem np. S, C, ? albo syn, córa, zawsze to mniej literek ;-)
A ja poznam płeć we wtorek! Już się nie mogę doczekać! :-D Pozdrawiam!

reklama
A u nas Synus- Adam !!! Bardzo sie cieszymy!!!
Dwoch roznych specjalistow zauwazylo pitolka ... czas wiec kupowac chlopiece ciuszki. :tak:

Do góry