Trix1
Początkująca w BB
Witam, mam taką sytuację, że 11.03 miałam ostatni okres 17.04 powinnam dostać następny. I teraz tak w dniu spodziewanej miesiączki robiłam test o czułości 20 - negatywny, jakoś 3 dni później zrobiłam znowu test, ale ten bardziej czuły o wartości 10 i pojawiła się blada 2 kreska. Bolały mnie piersi ale to było u mnie dość normalne jak przed okresem tyle, że wydawały mi się większe. Dodam że 13. 04 miałam okropny ból jakby korzonki ciągnął od prawego jajnika przez plecy i do prawej nogi. Wczoraj 23.04 byłam u prywatnego ginekologa bo zaczęłam się martwić bólami w okolicy obu jajników, czułam się taka obrzmiała, wzdęcia, klocie na dole brzucha i uplawy zaczęły nabierać lekko brązowego koloru. Okazało się że ciąży nigdzie nie widać, po południu dostałam wyniki beta 23.710 dzisiaj mam już ciemniejsze uplawy bardziej brązowe,ból pleców na dole bardziej z brawej strony przy kaszlu i podnoszeniu się, podejrzewam ciążę pozamaciczna, w pon. Idę do państwowej gin. I będę miała rano robiony test na betę. Prywatna gin. Pow. Że albo ciąża pozamaciczna, albo biochemiczna albo jeśli beta będzie niska to może jest to bardzo wczesna ciąża ale chyba wynik 23.710 tydzień po spodziewanej @ nie jest prawidłowy.