reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

Ja myślę, że to chłopaczek faktycznie u Ciebie mieszka, ale pewnie dlatego, że mi wmówiłaś hehehe:D Zobaczymy, do wizyty mało zostało:))

reklama
NO moj twierdzi ze wie co zrobił hahahahahah ....obstawia dziewuche ....CIEKAWE ....i zauwazylam ze gada do brzuszka jak do dziewczynki ...ostatnio mu powiedzialam zeby tak nie gadal bo moze naszemu synkowi jest przykro ze ojciec bierze go za dziewczyne ahhahaha ...
Ja ciegle obstawiam BOYA czemu ? naprawde niewiem
mój też mówi ze wie co robił, ale wiecie co jest najlepsze nie wiem czy wczesniej o tym juz pisałam, ale jak jeszcze w ogóle nie wiedziałam ze jestem w ciąży, bo jeszcze troche bylo do dnia spodziewanej miesiączki, to tak sobie leżymy z moim w łóźku po.... i tak sobie mowimy ze tak poszlismy na zywioł a jak coś nam z tego we mnie urośnie i on powiedział ze przez głowe teraz przeleciał mu taki napis BLIŹNIAKI a ja mówie wez cicho siedz i nie strasz, JASNOWIDZ KURCZE JASNOWIDZ

no a poza tym to tak jak Georgina mysle ze bedziesz miala boya ale tylko i wylacznie ze mnie tez to wmówiłas, a zanim jutro sie zwlekę z wyra to Ty pewnie juz napiszesz co tam w tobie siedzi hihi :) ale nie napisałaś nigdy co bys chciała, ale pewnie dziewczynkę do parki ;) ale pewnie zapeszac nie chciałaś, trzymam kciuki żeby było to co chcesz

Ostatnia edycja:
mój też mówi ze wie co robił, ale wiecie co jest najlepsze nie wiem czy wczesniej o tym juz pisałam, ale jak jeszcze w ogóle nie wiedziałam ze jestem w ciąży, bo jeszcze troche bylo do dnia spodziewanej miesiączki, to tak sobie leżymy z moim w łóźku po.... i tak sobie mowimy ze tak poszlismy na zywioł a jak coś nam z tego we mnie urośnie i on powiedział ze przez głowe teraz przeleciał mu taki napis BLIŹNIAKI a ja mówie wez cicho siedz i nie strasz, JASNOWIDZ KURCZE JASNOWIDZ

no a poza tym to tak jak Georgina mysle ze bedziesz miala boya ale tylko i wylacznie ze mnie tez to wmówiłas, a zanim jutro sie zwlekę z wyra to Ty pewnie juz napiszesz co tam w tobie siedzi hihi :) ale nie napisałaś nigdy co bys chciała, ale pewnie dziewczynkę do parki ;) ale pewnie zapeszac nie chciałaś, trzymam kciuki żeby było to co chcesz

NO jasnowidz jasnowidz hahahahah

Ja sie zwlekłam bo kurde glodna oczywiscie ,a ze w myslach juz ukladam zestaw pytan do gina to juz jakos spanie mi przeszlo ahahah :)
Jakos tak nigdy nie mowilam co bym chciala rzeczywiscie.Fajnie bylo by miec parke ,ale jak bedzie chlopczyk napewno tragedi nie bedzie ahhah a tym bardziej ze cala ciaze czuje ze to jajka ,wiec i sobie juz chyba wmowilam i sie z tym pogodzilam ze dane bedzie mi zyc wokoł jader ahhahahah.Choc nie bede klamac ze jak ogladam wyprawke dla maluszka to jakos taki sentyment mam do ROZU :)
Jak dziewczuszki nie bedzie to sprobojemy nastepnym razem jak tylko finanse pozwola na 3 dzieci :tak:.Choc mysle ze na dwojeczce staniemy.
Wiecie napewno nie sklamie piszac ze dziecko chcialabym miec zdrowe i to najwazniejsze a jaka plec .....to sie okarze :)

NO jasnowidz jasnowidz hahahahah

Fajnie bylo by miec parke ,ale jak bedzie chlopczyk napewno tragedi nie bedzie ahhah a tym bardziej ze cala ciaze czuje ze to jajka ,wiec i sobie juz chyba wmowilam i sie z tym pogodzilam ze dane bedzie mi zyc wokoł jader ahhahahah.Choc nie bede klamac ze jak ogladam wyprawke dla maluszka to jakos taki sentyment mam do ROZU :)
Jak dziewczuszki nie bedzie to sprobojemy nastepnym razem jak tylko finanse pozwola na 3 dzieci :tak:.Choc mysle ze na dwojeczce staniemy.
Wiecie napewno nie sklamie piszac ze dziecko chcialabym miec zdrowe i to najwazniejsze a jaka plec .....to sie okarze :)

Znam to :tak:. Zresztą przy temperamencie Bartosza trochę się obawiam jak to będzie z drugim chłopcem :-p. Moja siostra ciągle powtarza, że woli swoje 2 dziewczynki ( 2 lata różnicy między nimi, a Bartek młodszy o 5 miesięcy od najmłodszej córy).
I też jak tylko nas będzie stać to nie będzie nasze ostatnie dzieciątko :tak:

ewako, sprawdziłam na swoich rodzicach - (czyli płeć ich dzieci - moja i brata) - zgadza się ;) Wg tej "wróżby" wychodzi nam chłopak, a już jutro rano dowiem się co tam siedzi - ciekawe czy się sprawdzi;-) Pozdrawiam!

reklama
Do góry