Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ha tez mi sie imie Adam podoba, ale tak ma na imie mój były wiec odpada w przedbiegach nawet nie mówie mojemu BA u nas Synus- Adam !!! Bardzo sie cieszymy!!!
Dwoch roznych specjalistow zauwazylo pitolka ... czas wiec kupowac chlopiece ciuszki.
ja mam dużą bliską rodzine i wszytskie fajne imiona juz zajete hihi, ale mi sie Łukasz podoba tylko ze juz jest, ale trudno dla dziewczynki bym nie miala problemu z imieniem, nawet dwa bym mogla wymyslic hihiMoże akurat jeszcze inne imię się znajdzie
ja mam dużą bliską rodzine i wszytskie fajne imiona juz zajete hihi, ale mi sie Łukasz podoba tylko ze juz jest, ale trudno dla dziewczynki bym nie miala problemu z imieniem, nawet dwa bym mogla wymyslic hihi
Bartosz to mój narzeczony ale mówia wszyscy do niego bartekNo włąśnie! Dla dziewczynek jest dużo fajnych imion, a dla chłopca jakoś nie możemy się zdecydować. Ile się namęczyłam żeby przekonać męża do Bartosza, a tu już znowu mam problem. Na początek sama muszę wybrać jakieś imię, a potem przekonać męża ;-)
no nam tez meskie calkiem inne sie podobaly, a dla dziewczynek nam sie podobaly te same, ale moj sie w sumie nie wczuwal w wymyslanie imion dla laseczek bo mowil ze wie od razu ze beda jajkaBartek ładnie
No u nas dla dziewczynki też nie było problemu i dobrze, że mamy córcię bo dla chłopca to Mój wiecznie wersję zmieniał aż mnie to denerwowało bo kompletnie nie wpasował się w mój gust z męskimi imionami
NO moj twierdzi ze wie co zrobił hahahahahah ....obstawia dziewuche ....CIEKAWE ....i zauwazylam ze gada do brzuszka jak do dziewczynki ...ostatnio mu powiedzialam zeby tak nie gadal bo moze naszemu synkowi jest przykro ze ojciec bierze go za dziewczyne ahhahaha ...no nam tez meskie calkiem inne sie podobaly, a dla dziewczynek nam sie podobaly te same, ale moj sie w sumie nie wczuwal w wymyslanie imion dla laseczek bo mowil ze wie od razu ze beda jajka