reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

reklama
Ja mam dzien wczesniej ,napewno sie pochwale zobaczymy bo jedna z nas tez miala czuja na chlopaka i sie nie sprawdzilo,ja nie mam zadnych oczekiwan ,chyba jest mi obojetne czy to on czy ona :tak:.Chociaz wszyscy zycza dziewczynki:-p

mi wszyscy wmawiają, że mam córę, ale jakoś nie przekonują mnie :sorry:mnie obojętna jest płeć, chcę, żeby zdrowiutkie było. w drugiej ciąży powiem czy wolę chłopca, czy dziewczynkę :-D

hmmm, zastanawiając się głębiej nad tym, to ja wolę teraz synia a później córę. starsi bracia mają fajnych kolegów :-D

To może i ja w końcu się dopisze:-) Wczoraj byłam na USG. Termin mam na 8.12 i najprawdopodobniej będzie córeczka.:-):-):-)

Witam, mnie również można dopisać do listy, termin mam na 4 grudnia i chyba będzie Oskarek, bo maleństwo jest tak aktywne, że na każdym USG nie można go spokojnie obejrzeć bo co chwilę robi fikołki:-)

reklama
Do góry