reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja Naszych Skarbeczków

Makta byłam z małym u lekarza, bo po pierwsze zaczęło sie u nas w piątek , więc weekend i potem zero lekarzy a po drugie wbrew pozorom z katarkiem u takich maluchów nie ma żartów- przepisali nam nasivin , czopki viburcol, maść majerankową o odsysam fridą i juz dzisiaj jest ok- ja też bardzo uważałam ,żeby małego nie zarazić no ale nie moge się do niego nie zbliżać- wczesniej była chora Julka i udało nam się ochronić małego.Ale już po katarku

reklama
No u nas tez juz lepiej ale jeszcze troche sie meczymy, głównie w nocy.
I tez się zastanawiam czy nie iśc do lekarza chociaż tutaj troszkę inaczej na to wszystko patrzą.
Tez mamy jakies dzidziowe kropelki do nosa poza tym niestety nic. Masci majerankowej nawet nie szukam :) ale za kilka dni przylatuja do nas moi rodzice więc lista leków dla maluszka bedzie dość długa.

widze ze sporo maluszkow złapało pierwsze przeziebienie :( Moja Wiktoria też ma lekki katarek gardełko na szczęście w porządku lekarka kazała nam tylko wkraplać sól fizjologiczną i podawać witaminke C :)juz troszke lepiej z noskiem bo w ubiegłą noc to się biedna męczyła taki zatkany miała:-(

Moj Franek tez sie rozchorował...
Czy wasze dziecciaczki tez papki drą jakby je ze skóry obdzierać - podczas odciaganiakatarku frida?
No i pleśniawki chyba dostał na języku - chyba musze piersi bardziej szorować:p

Zdrówka dla dzieciaczków-mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieją:tak:.
My dziś po szczepieniu- płacz niesamowity, teraz Borys śpi, ale co będzie w nocy...aż się boję :-(. Po przebudzeniu takiego krzyku narobił, że w nocy to blok postawi na nogi....:eek:. Czopek przeciwbólowy już mu podałam, mam nadzieję że pomoże.

reklama
Do góry