reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Przyznam się Wam, że dziś mój robił badania no i diabeł mnie podkusił i zrobiłam sobie kolejną betę 🙈🙈
Miałam już nie badać tylko grzecznie czekać na piątek, ale no jakiś chochlik mi mówił "zrób tą betę zrób" bo jakoś tak trochę martwi mnie brak objawów. Poza lekkim bólem piersi i rozchwianiem spania kompletnie nic nie czuję i dalej nie wierzę, że ta ciąża jest 😏
No, ale jest ok więc już grzecznie czekam na pt z nadzieją, że wszystko będzie na swoim miejscu tak jak być powinno i że zobaczę ❤️

reklama
Kurcze zaczęłam o tym czytać i okazało się, że u mnie jest ten program KOC, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji jacy lekarze przyjmują w ramach tego programu i boję się, że kiepsko trafię 🙈
Ale ogólnie polecasz ten program? Warto wziąć w tym udział? ☺️
Jedyne co mogę powiedzieć to właściwie, że dostępność była praktycznie z dnia na dzień i że sprzęt był dobry. Poprzednim razem nie mogłam się nic więcej przekonać, bo ciąża trwała tylko 8 tygodni.
Gabinet był w poradni przyszpitalnej i wyglądał jak z lat 90 😁

reklama
Do góry