Często po prostu nie widać, wtedy się czeka tydzień lub dwa, to normalnepo zobaczeniu serduszka już mogę czekać po te 2-3 tygodnie , tak jak teraz to ciężko tyle wytrzymać
reklama
spekoppar_
Fanka BB :)
Musi być dobrzeIdę sama bo mój będzie w pracy niestety. Boje się bardzo tego co zobaczę/usłyszę ale i tak chcę już mieć to za sobą
Izz96
Musze wrzucić trochę na luz, bo się zajade ze stresu,na ten moment wszystko wygląda dobrze i tego muszę się trzymać a co będzie to już i tak tego nie zmienię Myslalam ze moja wysoka beta znaczy, że wszystko już zobacze na usg, ale jednak się przeliczylamskoro lekarz mówi że jest jeszcze czas to trzeba mu wierzyć , trzymam kciuki masakra czekać 2 tygodnie sama byl chyba oszlala tyle czasu
Agunia1401
Moderator
Ja przez to po części plus że idę dopiero w 6+1 bo już szansa że serduszko będzie. @spekoppar_ idę z mężem bo idę po pracy. A znając nasza klinikę to i tak się opóźni;p pozatym zażartował że zadba żebym następnych słupków nie zaliczała
MałaMi2020
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny jestem nowa na forum i napisałam na kreskach ale zostałam przegoniona na październikowe mamuśki. Wczoraj rano zrobiłam dwa testy i oba wyszły pozytywne ale już po upływie czasu więc poszłam na betę i wyszła 5,08. Jutro będę powtarzać, ogólnie to dopiero w piątek jest termin miesiączki ale muszę brać heparynę w miarę szybko i stąd takie szybkie testowanie.
Ale póki nie zobaczę jakiejś porządnej bety to i tak średnio w to wszystko wierzę.
Jeżeli uważacie, że taka beta to ciąża w 100% to można mnie wpisać na termin 20.10
Ale póki nie zobaczę jakiejś porządnej bety to i tak średnio w to wszystko wierzę.
Jeżeli uważacie, że taka beta to ciąża w 100% to można mnie wpisać na termin 20.10
Piq
Trzymam mocno kciuki, może udało ci się betę tak szybko złapaćCześć dziewczyny jestem nowa na forum i napisałam na kreskach ale zostałam przegoniona na październikowe mamuśki. Wczoraj rano zrobiłam dwa testy i oba wyszły pozytywne ale już po upływie czasu więc poszłam na betę i wyszła 5,08. Jutro będę powtarzać, ogólnie to dopiero w piątek jest termin miesiączki ale muszę brać heparynę w miarę szybko i stąd takie szybkie testowanie.
Jezu jakie ja już mam jazdy psychiczne, takie doły łapię, nie wiem czy to od tego, że ostatnio dużo u mnie w życiu takich drobnych problemów czy przez hormony, ale aż się boję co będzie dalej
Żołna
Witamy na mamusiach trzymam kciuki żeby beta ładnie urosła progrsteron też badasz?Cześć dziewczyny jestem nowa na forum i napisałam na kreskach ale zostałam przegoniona na październikowe mamuśki. Wczoraj rano zrobiłam dwa testy i oba wyszły pozytywne ale już po upływie czasu więc poszłam na betę i wyszła 5,08. Jutro będę powtarzać, ogólnie to dopiero w piątek jest termin miesiączki ale muszę brać heparynę w miarę szybko i stąd takie szybkie testowanie.
MałaMi2020
Zaciekawiona BB
Nie, nie badałamWitamy na mamusiach trzymam kciuki żeby beta ładnie urosła progrsteron też badasz?
Ja ogólnie jestem po 2 biochemach 5 lat temu i się okazało, że mam mutacje Leiden i dostałam wtedy acard i neoparin od początku i urodziłam zdrowa córkę a teraz niby zmieniły się wytyczne i heparyna dopiero po dodatnim teście to już mnie chciało poskręcać i poszłam sprawdzić i moja gin mówi, żeby sprawdzić za 48 i jak będzie rosło to wtedy heparyna ale ja już wczoraj zaczęłam brać bo tak się bałam, wtedy pamiętam robiłam test w dniu miesiączki, test pozytywny a 2 dni później okres i tak 2 razy więc nie chciałam ryzykować
reklama
Żołna
Dziewczyny a mówiłyście już komuś?
Ja jak we wtorek powiedziałam lekarzowi po co przeszłam to zdałam sobie sprawę że to była pierwsza osoba której to powiedziałam
Przeważnie czekamy do drugiego trymestru i dopiero mówimy ale wtedy to od razu wszystkim. W ostatniej ciąży nie zdążyliśmy powiedzieć praktycznie nikomu, tylko bliskie osoby wiedziały. A teraz strasznie mnie korci żeby komuś powiedzieć ale nie chcę znowu mówić że nic z tego nie wyszło
Ja jak we wtorek powiedziałam lekarzowi po co przeszłam to zdałam sobie sprawę że to była pierwsza osoba której to powiedziałam
Przeważnie czekamy do drugiego trymestru i dopiero mówimy ale wtedy to od razu wszystkim. W ostatniej ciąży nie zdążyliśmy powiedzieć praktycznie nikomu, tylko bliskie osoby wiedziały. A teraz strasznie mnie korci żeby komuś powiedzieć ale nie chcę znowu mówić że nic z tego nie wyszło