reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Mnie już wykańczają też koszty leków, 2 tyg temu ponad 800zl, tydzień temu 600zl i dzisiaj ponad 700 zł zostawione w aptece. Wcześniejszych kosztów już nawet nie liczę 🙈
Ale dziś na szczęście powiedziała, że będziemy powoli schodzić z leków. Dlatego też wolałabym chodzić na NFZ żeby już nie płacić za te wszystkie badania itp 😁
no ja na szczęście nie mam dużo leków , więc aktualnie nie zostawiam dużo w aptece . Ale w trakcję stymulacji i monitoringów owszem , zresztą wszystkie badania , drożność itd robiłam prywatnie także też trochę kasy poszło dlatego teraz co się będzie dało z badań chciałabym wykonać na NFZ . Ostatnio miałam kilka badań od Endo zleconych i zostawiałam prawie 400 zł w labolatorium , później gin kolejne kazała zrobić znowu jakieś 200 i to tak w kółko ostatnio bywało 😅 ale moze lepiej tam zadzwonić i powiedzieć że to wizyta ciążowa , a wsumie co do in vitro to wydaje mi się że już chyba mało ludzi jest którzy są tak strasznie anty ? A lekarz to już tym bardziej nie powinien tego oceniać .

reklama
Tak mi się teraz przypomniało jak kiedyś ginekolog mojej przyjaciółce zaczął komentować przy badaniu, że jest tam wygolona na 0, był tak oburzony, że to pedofilia i że chyba jest coś nie tak z jej mężem skoro tak lubi 🤦🤦
Mi tez kiedyś ginekolog zwrócił uwagę, że po co się gole, że powinnam zostawić chociaz paseczek włosków bo pozbawiam się naturalnej bariery ochronnej 🥴🥴

Jakie kobiety myśli są głupie. Przed chwilą zobaczyłam lekkie zabarwienie na wydzielenie, subtelne tylko przez to że mam cycloghest który jest bialy i stąd widzę różnicę. Już czarne scenariusze głowa podpowiada... a mnie kluje trochę brzuch...

Jakie kobiety myśli są głupie. Przed chwilą zobaczyłam lekkie zabarwienie na wydzielenie, subtelne tylko przez to że mam cycloghest który jest bialy i stąd widzę różnicę. Już czarne scenariusze głowa podpowiada... a mnie kluje trochę brzuch...
Moze sie zadrapałas delikatnie stąd zabarwienie 😉 A na kłucia może dla spokoju weź nospe, mi pomogła uspokoić trochę brzuch

reklama
Do góry