reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
W poniedziałek chciałam powtórzyć betę ale w takim razie nie wiem czy to ma faktycznie ma sens. 14 lutego powinnam dostać okres i wtedy też testowalam
W sobotę wyjechaliśmy na ferie, dzisiaj po powrocie odrazu poszłam na badania. Nie wiedziałam, że już trochę późno. Mam nadzieję, że nie zwariuje do następnego poniedziałku.
Możesz zrobić ten przyrost w pon i śr, ale może nie być minimalnego przyrostu o 66% tylko mniej i to nie będzie znaczyło nic złego przy takiej becie. Idź na spokojnie do gine w przyszłym tygodniu 😊

Też mam kilka pryszczy, dlatego na początku myslalam, że to objaw nadchodzącego okresu 😂
Ja też pomyślałam że skoro tak "zbrzydlam" w tej ciąży i gorzej się czuje, że może to kwestia innej płci dziecka, bo z synkiem czułam się fantastycznie i wyglądałam kwitnąco 😊 ale to ponoć zabobony
Zdecydowanie zabobony. Ja w poprzedniej ciazy bardzo ładnie wyglądałam, a ze do konca nie chcielismy znac płci wszyscy wróżyli mi chłopca, a tu taka niespodzianka 😁

Zdecydowanie zabobony. Ja w poprzedniej ciazy bardzo ładnie wyglądałam, a ze do konca nie chcielismy znac płci wszyscy wróżyli mi chłopca, a tu taka niespodzianka 😁
A moja jedna znajoma wyglądała okropnie i był chłopiec, a inna bardzo ładnie i była dziewczyna, zabobony to fakt 😃

Drogie koleżanki,
Powiedzcie mi jak z tą kawą. Pijecie? Nie? [emoji846]
Zwykła z 2 łyżeczek jacobsa, dla mnie w sumie nie ma wielkiej różnicy w kawach może być też Maxwell

Edit
Ja piję jakieś 5 dziennie
Tyle że nie dopijam do końca bo nie lubię zimnych więc może z połowę kubka wypijam

reklama
Jestem kawoszem. Mam ekspres kolbowy i zawsze świeżo miele kawę. Zawsze piłam 2-3 dziennie, ale ostatnio kompletnie nie mam ochoty. Czasem wypije jedna dziennie. W pierwszej ciąży jak przeszły mi wymioty to od drugiego trymestru piłam normalnie kawę, jak karmiłam też piłam normalnie.
Drogie koleżanki,
Powiedzcie mi jak z tą kawą. Pijecie? Nie? [emoji846]

Do góry