bleucoco
Fanka BB :)
Trzeba sprawdzić przyrost bety a nie samą betę tak naprawdę. Powinna wzrastać w ciągu 48h o 66%, w ciągu 72h chyba o 114% o ile dobrze pamiętam. Beta zwalnia po 6.000 więc nie wiem czy nie jest za późno na wiarygodne badanie przyrostu bety teraz jak masz już prawie 4.000. Postaraj się myśleć pozytywnie. Stres przewlekły zwiększa ilość kortyzolu we krwi, co może mieć szkodliwy wpływ na ciążę. Pamietaj, że nie masz na to wpływu co się wydarzy, możesz tylko o siebie dbać. Wszystko będzie dobrze. Nie sprawdzaj bety, czekaj na USG na którym usłyszysz bicie serduszka. Jeśli pojawią się plamienia, to leć do lekarza od razuJa niestety też szyję mam w pryszczach, włosy napewno będę farbowac chociaż tylko dla siebie. Ogólnie czuje się kiepsko, nie mam na nic siły, jestem strasznie senna i do tego mnie muli. Dziewczyny dzisiaj robiłam betę i mój wynik to 3619 jestem w 5 t i 4 dniu czy beta jest ok? W grudniu w 6 tygodniu poroniłam i niestety zaczely mi się czarne myśli a wizyta w toalecie wiąże się ze stresem czy nie zobaczę krwi na papierze. Moja pierwsza ciąża 8 lat temu przebiegala książkowo niestety po poronieniu ciężko mi się cieszyć ciążą. Wizytę u lekarza mam dopiero 2.03 nie wiem jak wytrzymam.