reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2020

Oj strasznie mnie wypryszczylo. Wygadam jak malolata z siwym lbem [emoji23] dobrze ze zaopatrzulam sie w zapasy mazideł do twarzy i jakos pod toną podkladu nie widac [emoji23]
No dobra piersi, pobolewanie brzucha, mdlosci, wymioty... A czy którejś wychodzi wiecej pryszczy niz normalnie?! Ja mam zawsze przed miesiaczka 1 sztuke-pieknie sie na twarzy rozwija [emoji28][emoji2356] A teraz 2 na twarzy i 3 inne na ciele(nad biustem i na plecach)

reklama
No dobra piersi, pobolewanie brzucha, mdlosci, wymioty... A czy którejś wychodzi wiecej pryszczy niz normalnie?! Ja mam zawsze przed miesiaczka 1 sztuke-pieknie sie na twarzy rozwija [emoji28][emoji2356] A teraz 2 na twarzy i 3 inne na ciele(nad biustem i na plecach)
O pryszcze tak mam to. W pierwszej ciąży piękna cera teraz same pryszcze. Może to moja wymarzona córcia tam siedzi!

Dziewczyny co myślicie o farbowaniu włosów u fryzjera w pierwszym trymestrze? Nie chodzi mi o rozjaśnianie, a przyciemnienie. Czy to może jakoś zaszkodzić? Zastanawiam się nad następnym miesiącem, ale się obawiam o to. Mam rozjaśnione włosy, a przy ciazy normalnie się tragiczne zrobiły 😂
Maluję włosy, robię paznokcie i przedłużam rzęsy 😂 w końcu trzeba być sexi mama 😉

No dobra piersi, pobolewanie brzucha, mdlosci, wymioty... A czy którejś wychodzi wiecej pryszczy niz normalnie?! Ja mam zawsze przed miesiaczka 1 sztuke-pieknie sie na twarzy rozwija 😅🤦‍♀️ A teraz 2 na twarzy i 3 inne na ciele(nad biustem i na plecach)
Mnie teraz wysypało na pocz. 6 tyg. ciąży niestety 🤷🏼‍♀️

Oj strasznie mnie wypryszczylo. Wygadam jak malolata z siwym lbem [emoji23] dobrze ze zaopatrzulam sie w zapasy mazideł do twarzy i jakos pod toną podkladu nie widac [emoji23]
Ja tak samo!! Myślałam, że jestem sama z tym problemem 😂 Zaczęło się na pocz. 6 tygodnia już. Gine powiedział, że miejscowo można stosować maść cynkową i tormentiol, więc walczę 😅

reklama
Ja niestety też szyję mam w pryszczach, włosy napewno będę farbowac chociaż tylko dla siebie. Ogólnie czuje się kiepsko, nie mam na nic siły, jestem strasznie senna i do tego mnie muli. Dziewczyny dzisiaj robiłam betę i mój wynik to 3619 jestem w 5 t i 4 dniu czy beta jest ok? W grudniu w 6 tygodniu poroniłam i niestety zaczely mi się czarne myśli a wizyta w toalecie wiąże się ze stresem czy nie zobaczę krwi na papierze. Moja pierwsza ciąża 8 lat temu przebiegala książkowo niestety po poronieniu ciężko mi się cieszyć ciążą. Wizytę u lekarza mam dopiero 2.03 nie wiem jak wytrzymam.

Ostatnia edycja:
Do góry