Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Co do pryszczy to ja zawsze piękna,gładka cera A teraz katastrofa. Cała twarz,szyja,nawet pod włosami z tyłu. Masakra.
Sucha skóra. Ech
Sucha skóra. Ech
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na ten związek uważajcie w mazidłach i podkładach: phenoxyethanol - bo przenika do płoduOj strasznie mnie wypryszczylo. Wygadam jak malolata z siwym lbem [emoji23] dobrze ze zaopatrzulam sie w zapasy mazideł do twarzy i jakos pod toną podkladu nie widac [emoji23]
Możesz zrobić ten przyrost w pon i śr, ale może nie być minimalnego przyrostu o 66% tylko mniej i to nie będzie znaczyło nic złego przy takiej becie. Idź na spokojnie do gine w przyszłym tygodniuW poniedziałek chciałam powtórzyć betę ale w takim razie nie wiem czy to ma faktycznie ma sens. 14 lutego powinnam dostać okres i wtedy też testowalam
W sobotę wyjechaliśmy na ferie, dzisiaj po powrocie odrazu poszłam na badania. Nie wiedziałam, że już trochę późno. Mam nadzieję, że nie zwariuje do następnego poniedziałku.
Zdecydowanie zabobony. Ja w poprzedniej ciazy bardzo ładnie wyglądałam, a ze do konca nie chcielismy znac płci wszyscy wróżyli mi chłopca, a tu taka niespodziankaTeż mam kilka pryszczy, dlatego na początku myslalam, że to objaw nadchodzącego okresu
Ja też pomyślałam że skoro tak "zbrzydlam" w tej ciąży i gorzej się czuje, że może to kwestia innej płci dziecka, bo z synkiem czułam się fantastycznie i wyglądałam kwitnąco ale to ponoć zabobony
A moja jedna znajoma wyglądała okropnie i był chłopiec, a inna bardzo ładnie i była dziewczyna, zabobony to faktZdecydowanie zabobony. Ja w poprzedniej ciazy bardzo ładnie wyglądałam, a ze do konca nie chcielismy znac płci wszyscy wróżyli mi chłopca, a tu taka niespodzianka
Zwykła z 2 łyżeczek jacobsa, dla mnie w sumie nie ma wielkiej różnicy w kawach może być też MaxwellDrogie koleżanki,
Powiedzcie mi jak z tą kawą. Pijecie? Nie? [emoji846]
Drogie koleżanki,
Drogie koleżanki,