reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
W poniedziałek chciałam powtórzyć betę ale w takim razie nie wiem czy to ma faktycznie ma sens. 14 lutego powinnam dostać okres i wtedy też testowalam
W sobotę wyjechaliśmy na ferie, dzisiaj po powrocie odrazu poszłam na badania. Nie wiedziałam, że już trochę późno. Mam nadzieję, że nie zwariuje do następnego poniedziałku.
Możesz zrobić ten przyrost w pon i śr, ale może nie być minimalnego przyrostu o 66% tylko mniej i to nie będzie znaczyło nic złego przy takiej becie. Idź na spokojnie do gine w przyszłym tygodniu 😊

Też mam kilka pryszczy, dlatego na początku myslalam, że to objaw nadchodzącego okresu 😂
Ja też pomyślałam że skoro tak "zbrzydlam" w tej ciąży i gorzej się czuje, że może to kwestia innej płci dziecka, bo z synkiem czułam się fantastycznie i wyglądałam kwitnąco 😊 ale to ponoć zabobony
Zdecydowanie zabobony. Ja w poprzedniej ciazy bardzo ładnie wyglądałam, a ze do konca nie chcielismy znac płci wszyscy wróżyli mi chłopca, a tu taka niespodzianka 😁

Zdecydowanie zabobony. Ja w poprzedniej ciazy bardzo ładnie wyglądałam, a ze do konca nie chcielismy znac płci wszyscy wróżyli mi chłopca, a tu taka niespodzianka 😁
A moja jedna znajoma wyglądała okropnie i był chłopiec, a inna bardzo ładnie i była dziewczyna, zabobony to fakt 😃

Drogie koleżanki,
Powiedzcie mi jak z tą kawą. Pijecie? Nie? [emoji846]
Zwykła z 2 łyżeczek jacobsa, dla mnie w sumie nie ma wielkiej różnicy w kawach może być też Maxwell

Edit
Ja piję jakieś 5 dziennie
Tyle że nie dopijam do końca bo nie lubię zimnych więc może z połowę kubka wypijam

reklama
Jestem kawoszem. Mam ekspres kolbowy i zawsze świeżo miele kawę. Zawsze piłam 2-3 dziennie, ale ostatnio kompletnie nie mam ochoty. Czasem wypije jedna dziennie. W pierwszej ciąży jak przeszły mi wymioty to od drugiego trymestru piłam normalnie kawę, jak karmiłam też piłam normalnie.
Drogie koleżanki,
Powiedzcie mi jak z tą kawą. Pijecie? Nie? [emoji846]

Do góry