reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Mam to samo. U mnie wystarczy że wstanę o 6 nawet jakbym spala 12 h to i tak jestem nie wyspana Ale nie iść spać o 3 i wstać np o 9 bo spać 6 godz i wtedy czuje się mega wyspana [emoji23][emoji23][emoji23] Dziwna przypadłość [emoji23] Ja właśnie po nocach seriale oglądam [emoji23][emoji23][emoji23]
Najlepsze na świecie [emoji38] organizm wtedy odżywa [emoji38] a rano czy wyspana czy nie to i tak jestem jak trup [emoji2368][emoji38]

Hej dziewczyny [emoji6]
Jesteście nie mozliwe. Ja już o 20 byłam w łóżku razem z moimi dziewczynami, odpadlam o 21[emoji28][emoji28] więc Was podziwiam.
Miałam taki głupie sny, skąd takie rzeczy w mojej głowie nie wiem [emoji2368]

Kolejny dzień przed nami.
Jakie plany?
Jakieś bety? Jakieś wizyty u gin?

Miłego dnia[emoji8]

Ja jak się nie zdrzemne koło 19 to zasypiam przed 21... Na siedząco na kanapie😂 Wczoraj przespałam się z pół godziny i potem jak nowo narodzona i do 24 moglam siedzieć 😉😉

Można jeść przez sen [emoji41]
No śpisz w końcu czy nie!? [emoji23][emoji23] Bo raz śpisz raz zresz [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzieki ze we mnie wierzycie :) ale fakt faktem wolalam isc spac [emoji23] jednak tego mj teraz bardziej trzeba :)

Ale wstalam i sie melduje. Tzn jeszcze leze bo mam zakaz wstawania :D ale cos zdjecia nie moge wrzucic mojego farfocla ulozonego na brzuchu zebym nie wstawala [emoji14]

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ;) u mnie dziś druga beta w planie. Póki co odwiozłam dziecko do szkoły, siedzę w aucie na parkingu i czekam az przestanie trochę padać, żebym mogła wyjść [emoji2368]
Hej dziewczyny [emoji6]
Jesteście nie mozliwe. Ja już o 20 byłam w łóżku razem z moimi dziewczynami, odpadlam o 21[emoji28][emoji28] więc Was podziwiam.

Jakie plany?

Miłego dnia[emoji8]

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny [emoji6]

Jakie plany?

Miłego dnia[emoji8]
Ja już byłam, zrobiłam sobie TSH, bete i progesteron, więc teraz będzie dzień oczekiwania ;) Byłam też na zakupach i kupiłam sobie kwiaty dla lepszego humoru.. No i zabieram się do pracy, lekko nie ma ;)

Ja to dzien kolejny w lozku. Nie mam za bardzo planow na dzis :) pogoda tez nie nastraja do czegokolwiek. Pralke moze dzis wstawie, cos porobie i pewnie o 12 znow spac :D

reklama
U mnie też w planach drzemka [emoji28][emoji28]
No i jakieś zakupy bo wyjadam wszystko z lodówki [emoji39]
Ja to dzien kolejny w lozku. Nie mam za bardzo planow na dzis :) pogoda tez nie nastraja do czegokolwiek. Pralke moze dzis wstawie, cos porobie i pewnie o 12 znow spac :D

Do góry