reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
No u nas szkola multikulturalna. O dziwo nie ma żadnych wiekszych problemow na tle koloru skory czy cos, co mnie bardzo cieszy. Jednak jak ostatnio wychowawczyni pochwalila moja ze 3 miejce na 6 klas pierwszych w czytaniu na czas i mi jedna wyskoczyla ze dzieci ten tekst czytaly w domu to cale szczescie mojego meza nie bylo bo by ja rozniosl. No ale jak jej dziecko ledwo 4 slowa przeczytalo w minute... nawet obcokrajowcy lepiej wypadli.
I właśnie się dowiedziałam że jednak nie obędzie się bez problemów,boje się że stres źle wpłynie na tak wczesną ciążę

A co sie stalo ? Moze cos wspolnymi silami wymyslimy :)
Od ok 5 lat dziewczynka dokucza mojej córce, wiecznie jej coś nie pasuje, a to majtki, a to że nosi stanik, po prostu wiecznie coś. W tym roku doszło do tego że moje dziecko Piątkowo-szóstkowe nie chciało chodzic do szkoły. Poszłam do szkoły, poskarzylam się, spokój trwał 2 miesiące. Wczoraj znowu tamta się wpierdzielala, no i doszło że moja córka zwyzywaja tamtą. Jej matka była dzisiaj w szkole i moje dziecko jest wzywane na dywanik

Hej dziewczyny, czy tez macie takie zanikanie objawów ciąży? Jeszcze 2 dni temu piersi mnie bolały i swedzualy a od wczoraj cisza? Zaczynam panikować albo to mogę rozdrażnienie z powodu ciąży [emoji22]
Hej coś w tym jest bo u mnie np juz nie obserwuje lejącego się śluzu wręcz mam wrażenie, że zaraz miałabym dostać okres nie wiem jak wam to opisać ale przed okresem zawsze miałam takie odczucia pustki i 2 dni później byl okres no teraz to logiczne, że nie powinnam dostać ale uczucie głupie.. przedwczoraj w ogole mnie piersi nie bolały, a wczoraj jak sie rozebrałam to myślalam że mi odpadną.

No stress. Skoro sprawa byla wczesniej zglaszana ze tamta dokucza. Twoja w koncu nie wytrzymala skoro szkola i mamusia nie potrafi tamtej gowniary ustawic do pionu. Ok. Zwyzywala i co z tego ? Jak miala sie bronic przed docinkami na ktore nikt nie reaguje od 5 lat?
Od ok 5 lat dziewczynka dokucza mojej córce, wiecznie jej coś nie pasuje, a to majtki, a to że nosi stanik, po prostu wiecznie coś. W tym roku doszło do tego że moje dziecko Piątkowo-szóstkowe nie chciało chodzic do szkoły. Poszłam do szkoły, poskarzylam się, spokój trwał 2 miesiące. Wczoraj znowu tamta się wpierdzielala, no i doszło że moja córka zwyzywaja tamtą. Jej matka była dzisiaj w szkole i moje dziecko jest wzywane na dywanik

reklama
No stress. Skoro sprawa byla wczesniej zglaszana ze tamta dokucza. Twoja w koncu nie wytrzymala skoro szkola i mamusia nie potrafi tamtej gowniary ustawic do pionu. Ok. Zwyzywala i co z tego ? Jak miala sie bronic przed docinkami na ktore nikt nie reaguje od 5 lat?
Wiem o tym, tłumacze córce żeby się nie przejmowała, ale ona zadzwoniła ze szkoły i prosiła żebym nie szła na zebranie bo się zdenerwuję

Do góry