Verona26
Fanka BB :)
Ale mówią że dwie takie to zawsze się znajdą [emoji23][emoji23][emoji23]
Hehe łamagi ot sie dobrały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe łamagi ot sie dobrały
Padam ja na twarz dzisiaj....Ale mówią że dwie takie to zawsze się znajdą [emoji23][emoji23][emoji23]
Dobranoc!
Ja właśnie położyłam spać Gagatka i teraz jeszcze z godzinkę posiedzę (nie dłużej, nie nie nie, nie mogę [emoji28])
Można jeść przez senNo śpisz w końcu czy nie!? [emoji23][emoji23] Bo raz śpisz raz zresz [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurła... Już wiem, że przed 00.30 spać nie pójdę [emoji2368] gdyby nie pobudki syna to miałabym to gdzieś, serio. Spałabym do oporu [emoji38][emoji38]Codziennie tak mówię i tak pójdę spać pewnie o 2 A jutro muszę na bete wstać [emoji23][emoji23]
Można jeść przez sen [emoji41]
Kurła... Już wiem, że przed 00.30 spać nie pójdę [emoji2368] gdyby nie pobudki syna to miałabym to gdzieś, serio. Spałabym do oporu [emoji38][emoji38]