Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam rano drugi raz betę, czekam na wynik. I zebranie w szkole u córki po południu [emoji24]
U nas w jednym miesiącu zebranie, a w kolejnym konsultacje indywidualne. Teraz zebranie srodroczne. Córka bardzo dobrze się uczy, ale mam problem z jedną z matek w klasie i mam obawy żeby nie miała znowu jakichs problemów do mnie. Teraz nie mogę się denerwowaćNo u nas na szczescie ferie... tez macie zebrania co miesiac ?
U mnie to samo. Bolące cycuchy i ogórkowa na stole odliczam dni do niedzieli i wizyty u ginkaWitam wszystkie mamy mam nadzieje, że samopoczucie dobre przy tak ponurym dniu. U mnie za chwile urlop sie kończy i od pon do pracy jedyne co mnie w tym cieszy, że w środę do lekarza wiec szybciej czas bedzie leciał.. U mnie oprócz ciężkich piersi pod wieczór zero objawów no nie licząc chęci na ogórki..
Normalnie chyba wsiadam w auto i jadę do Ciebie na obiadZgadnijcie do robię na obiad [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1074158
U nas w jednym miesiącu zebranie, a w kolejnym konsultacje indywidualne. Teraz zebranie srodroczne. Córka bardzo dobrze się uczy, ale mam problem z jedną z matek w klasie i mam obawy żeby nie miała znowu jakichs problemów do mnie. Teraz nie mogę się denerwować