reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Mam to samo. U mnie wystarczy że wstanę o 6 nawet jakbym spala 12 h to i tak jestem nie wyspana Ale nie iść spać o 3 i wstać np o 9 bo spać 6 godz i wtedy czuje się mega wyspana [emoji23][emoji23][emoji23] Dziwna przypadłość [emoji23] Ja właśnie po nocach seriale oglądam [emoji23][emoji23][emoji23]
Najlepsze na świecie [emoji38] organizm wtedy odżywa [emoji38] a rano czy wyspana czy nie to i tak jestem jak trup [emoji2368][emoji38]

Hej dziewczyny [emoji6]
Jesteście nie mozliwe. Ja już o 20 byłam w łóżku razem z moimi dziewczynami, odpadlam o 21[emoji28][emoji28] więc Was podziwiam.
Miałam taki głupie sny, skąd takie rzeczy w mojej głowie nie wiem [emoji2368]

Kolejny dzień przed nami.
Jakie plany?
Jakieś bety? Jakieś wizyty u gin?

Miłego dnia[emoji8]

Ja jak się nie zdrzemne koło 19 to zasypiam przed 21... Na siedząco na kanapie😂 Wczoraj przespałam się z pół godziny i potem jak nowo narodzona i do 24 moglam siedzieć 😉😉

Można jeść przez sen [emoji41]
No śpisz w końcu czy nie!? [emoji23][emoji23] Bo raz śpisz raz zresz [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzieki ze we mnie wierzycie :) ale fakt faktem wolalam isc spac [emoji23] jednak tego mj teraz bardziej trzeba :)

Ale wstalam i sie melduje. Tzn jeszcze leze bo mam zakaz wstawania :D ale cos zdjecia nie moge wrzucic mojego farfocla ulozonego na brzuchu zebym nie wstawala [emoji14]

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ;) u mnie dziś druga beta w planie. Póki co odwiozłam dziecko do szkoły, siedzę w aucie na parkingu i czekam az przestanie trochę padać, żebym mogła wyjść [emoji2368]
Hej dziewczyny [emoji6]
Jesteście nie mozliwe. Ja już o 20 byłam w łóżku razem z moimi dziewczynami, odpadlam o 21[emoji28][emoji28] więc Was podziwiam.

Jakie plany?

Miłego dnia[emoji8]

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny [emoji6]

Jakie plany?

Miłego dnia[emoji8]
Ja już byłam, zrobiłam sobie TSH, bete i progesteron, więc teraz będzie dzień oczekiwania ;) Byłam też na zakupach i kupiłam sobie kwiaty dla lepszego humoru.. No i zabieram się do pracy, lekko nie ma ;)

Ja to dzien kolejny w lozku. Nie mam za bardzo planow na dzis :) pogoda tez nie nastraja do czegokolwiek. Pralke moze dzis wstawie, cos porobie i pewnie o 12 znow spac :D

reklama
U mnie też w planach drzemka [emoji28][emoji28]
No i jakieś zakupy bo wyjadam wszystko z lodówki [emoji39]
Ja to dzien kolejny w lozku. Nie mam za bardzo planow na dzis :) pogoda tez nie nastraja do czegokolwiek. Pralke moze dzis wstawie, cos porobie i pewnie o 12 znow spac :D

Do góry