reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

ja wczoraj wyjęłam mielone na pulpety zeby na 2 dni zrobic i z głowy.. ostatecznie wrzucilam tylko na patelnie zeby sie nie zepsuło i dziś dorobilam sos pomodorowy i makaron.. niby mi ok a gdzieś tam od środka muli...
Ja to wgl dzisiaj nic nie robię. Niech on sprząta i robi obiad, chociaż dzisiaj chce zrobić kotlety i już na sama myśl o smażeniu mięsa jest mi mega niedobrze [emoji2356][emoji2356]

reklama
A mi sie chce miesa ale boje sie wstawac... wystaryczylo ze musialam obciazyc blat zeby mogl przykrecic i czym predzej do lozka :) i dzis sie nie ruszam... juz mnie wszystko dzis ciągnie, kolana, rece, cycki
Ja też dziś nie mogę wyjść z łóżka.. mąż zabrał synka na weekend do rodziców, a ja się mega źle czuję.. muli mnie strasznie, miałam ochotę od wczoraj na rybę, mąż kupił mi dorsza, ale się zastanawiam, czy dam radę go zrobić.. zjadłam dwa talerze zupy ze świeżych pomidorów i padłam na drzemkę, a teraz nie potrafię się podnieść z łóżka 🙈🙈

Haha u mnie ostatecznie wiek potwierdzi w przyszła sobotę :) Ale dopuszczałam do siebie myśl o starszej ciąży, bo owu nie musi być zawsze w dzień szczytu śluzu no i w dniu @ miałam naprawdę wysoką już tę betę :D Także zobaczymy za tydzień jak to będzie wyglądać! Mąż zachwycony biciem serduszka, dziś już chciał oglądać wózki w necie które mi się podobają :D A ja taka jakaś bez sił, na zakupy trzeba jechać, a ja tak jakby mam strasznie osłabione mięśnie 🤷🏼‍♀️
A jaka miałaś betę w dniu spodziewanej @? Ja miałam 530 i na usg dzidzia dwa dni większa, więc zobaczę czy w poniedziałek się potwierdzi i utrzyma taka wielkość 😁

A jaka miałaś betę w dniu spodziewanej @? Ja miałam 530 i na usg dzidzia dwa dni większa, więc zobaczę czy w poniedziałek się potwierdzi i utrzyma taka wielkość 😁
Hm ja właśnie nie wiem który wynik mam brać pod uwagę bo ostatnią @ miałam 14.01, potem dzień szczytu śluzu i podejrzewana przeze mnie owu 28.01, więc teoretycznie 11.02 byłby 28 dc i zgodnie z fazą lutealną @ i wtedy beta była 348, ale ja miałam zawsze cykle 31 dniowe, więc powinnam mieć @ z zasady kilka dni później :D 13 lutego miałam już 849 :) A wg OM w 5t3d już biło serduszko i zarodek 3 mm, więc to zdecydowanie za dużo było widać jak na 5t3d. Zobaczymy za tydzień jak to tam się zweryfikuje :D

reklama
O właśnie ja jakieś T-shirty muszę kupić bo wszytsko mam obcisle... byłam w H&m i były tylko takie spodnie z brzuchem,więc na nie za wcześnie. A takich na gumce nie było [emoji2955] Więc wzięłam w Hause te co były [emoji4]
Verona zobacz online na H&M oni maja mega wybór u nas w sklepie w UK jest osobny dział i wybór ze głowa mała ale online jest większy . H&M ma super legginsy z wysokim stanem na brzuch i są mega wygodne i ocieplane od spodu lub zwykle. Ja po wizycie zaraz biegnę po 3 pary.

Do góry