8Ania8
Fanka BB :)
@Mała Rybka jak się dziś czujesz, jak z krwawieniem/plamieniem ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze słodkim mam to samo,teraz ech Ale walczę ze sobą.A ja byłam dziś z M na zakupach i zrobiliśmy niezłe zapasy. Ja brałam a on był moim bagazowym [emoji23]. Kupiliśmy tyle ze ponad 1h było rozpakowywanie w domu ale mam zapasów na 3mies z suchych produktów. Kupiłam zgrzewke soków z mango [emoji39] i tonę innym pysznych rzeczy ale będę jeść . I mój mi mówi tak : musisz sobie majtki nowe kupić bo ci wszystkie gumki zachwile poszczelaja [emoji23][emoji23][emoji23]. Kupiłam sobie zapas kawy cykoria bio i mleko kozie i migdalowe i kokosowe bo ja nie pije laktozy. Glutenu tez nie jem takie było zalecenie ze mam nie jeść glutenu ze łatwiej o ciążę wiec całą ciążę glutenu tez nie będę jeść . Także kupiłam dużo makaronów różnych i ryż brązowy i kaszę gryczana to co zdrowe.
Ale co jak co mam ochotę na cytryny i paprykę surową czerwona mogę cala na raz zjeść w paski pokroje i zaraz zniknie.
I na tonę cukierków ale tu się ograniczam ze słodkim a ja w ogóle za słodkim nie przepadalam a teraz aż mi się oczy świecą jak widzę cukierki. Od wczoraj takie mam napady .
Ja to samo a wiesz co jest najlepsze ze ja malutko co jadłam i rzadko a teraz jak widzę cukierki to oczy mi się świecą. Dziś kupiłam gorzka czekoladę 70% wiec może nią się zadowole. Ja w 1szej ciąży ważyłam przed 44kg a w 12tyg 51 , 6kg na plusie do końca 1szego trymestru (ale ja straciłam ) ale 6kg w 2mies musze się chamowac. Ale wtedy miałam ochotę tylko na kwaśne. Teraz mam odwrotnie.Ze słodkim mam to samo,teraz ech Ale walczę ze sobą.
6+4
ale ty masz dużo, pełna paleta
W sumie ja w pierwszej ciąży też nie miałam szału ale chociaż miałam mrowienie w cyckach i delikatne ciągnięcia w podbrzuszu lekko było to wyczuwalne ale czułam że coś się dzieje
Wyobrażam sobie!! Na razie to tylko jak za szybko wstanę bo zapomnę w jakim stanie jestem to mam czarno i mroczki przed oczami[emoji28] Ale fakt, czuję się coraz słabiej, a w poniedziałek trzeba wracać do pracy. Zastanawiam się jak to będzie
ja wczoraj wyjęłam mielone na pulpety zeby na 2 dni zrobic i z głowy.. ostatecznie wrzucilam tylko na patelnie zeby sie nie zepsuło i dziś dorobilam sos pomodorowy i makaron.. niby mi ok a gdzieś tam od środka muli...
Ja dziś lepiej laski [emoji16] wymiotowałam tylko raz z samego rana jak otworzyłam zmywarkę jest super! I moje dresy dziś ładnie leżą.
Jakby ktoś tak z boku popatrzył na moje wahania nastroju to myślę, że zamknęli by mnie w psychiatrycznym.
Ja w 22 [emoji3526]O tak,, jestem tego przykladem...w styczniu musialam miec owulacje ok 19dc...