OnaZmijeczka
Fanka BB :)
U mnie dalej nic totalne zero czuje się dokładnie tak samo jak przed ciążą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko się cieszyć.U mnie dalej nic totalne zero czuje się dokładnie tak samo jak przed ciążą
Haha u mnie ostatecznie wiek potwierdzi w przyszła sobotę Ale dopuszczałam do siebie myśl o starszej ciąży, bo owu nie musi być zawsze w dzień szczytu śluzu no i w dniu @ miałam naprawdę wysoką już tę betę Także zobaczymy za tydzień jak to będzie wyglądać! Mąż zachwycony biciem serduszka, dziś już chciał oglądać wózki w necie które mi się podobają A ja taka jakaś bez sił, na zakupy trzeba jechać, a ja tak jakby mam strasznie osłabione mięśnieJa właśnie nie mam ochoty teraz za bardzo na nic... U mnie według apki 7t4d A według USG 6t5d także nie wiem w sumie w którym tyg jestem... wydaje mi się że apka mówi dobrze Ale zarodek źle zmierzył gin... Bo dokładnie wiem kiedy była owu... Nie pasi mi... zresztą mi teraz dopiero się zaczyna, wcześniej czułam się jak młody Bóg... Najbardziej dzisiaj boję się smażenia tych kotletów [emoji2356][emoji2356]
U mnie dalej nic totalne zero czuje się dokładnie tak samo jak przed ciążą
Haha u mnie ostatecznie wiek potwierdzi w przyszła sobotę Ale dopuszczałam do siebie myśl o starszej ciąży, bo owu nie musi być zawsze w dzień szczytu śluzu no i w dniu @ miałam naprawdę wysoką już tę betę Także zobaczymy za tydzień jak to będzie wyglądać! Mąż zachwycony biciem serduszka, dziś już chciał oglądać wózki w necie które mi się podobają A ja taka jakaś bez sił, na zakupy trzeba jechać, a ja tak jakby mam strasznie osłabione mięśnie [emoji2372]
Uff odpukać, że ja nie mam migren!Ja dzisiaj nic nie kupuje, chyba będzie głodówka przez weekend... łeb mi pęka!!! Chyba będę zmuszona wziąć paracelamol bo nie dam rady.. [emoji2368][emoji2356] Znów taka migrena jak podczas zagniezdzania... No i to ciśnienie tragiczne, przez nie tak się czuje...
Uff odpukać, że ja nie mam migren!
Ja tak się żyłam.do wczoraj [emoji23][emoji23] A który Ty masz tydzień Kochana?
Wyobrażam sobie!! Na razie to tylko jak za szybko wstanę bo zapomnę w jakim stanie jestem to mam czarno i mroczki przed oczami Ale fakt, czuję się coraz słabiej, a w poniedziałek trzeba wracać do pracy. Zastanawiam się jak to będzieCiesz się! To najgorsze co może być [emoji2356][emoji2368]