reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Mój mąż rano robił omleta. I jak tylko poczułam smażone to od mnie zmulilo. Okropnie, czekam aż zacznie kotlety smażyć...będzie mega źle... [emoji2356][emoji2356] Już czuje ten zapach w nosie...

A ja dziś robiłam na śniadanie tosty takie z jajkiem sadzonym, szynka i serem - pyszota

IMG_1922.JPG

Mnie tylko mdli od nadmiaru czegoś słodkiego - np ja nigdy niczego nie słodzę a ta czekoladowa inka jest tak słodka ze jak na początku dawałam radę ja pic tak teraz już tylko herbatę pije.

reklama
Mnie wlasnie z glodu zaczelo mdlic... do kuchni zakaz wstepu, bo dalej walczy z tym moim zlewem, wiec musialam cos zamowic bo zanim ja do kuchni wejde to mnie noc zastanie

Pięknie wygląda[emoji173][emoji173][emoji173] Ale dzisiaj chyba bym nie ruszyła. WlSnie mąż smaży szpinak z czosnkiem [emoji2356][emoji2356] nie mogę wytrzymać... [emoji37][emoji2961][emoji1785]
A ja dziś robiłam na śniadanie tosty takie z jajkiem sadzonym, szynka i serem - pyszota

Zobacz załącznik 1083873

Mnie tylko mdli od nadmiaru czegoś słodkiego - np ja nigdy niczego nie słodzę a ta czekoladowa inka jest tak słodka ze jak na początku dawałam radę ja pic tak teraz już tylko herbatę pije.

Napisz jedno robisz... może jak mi przyjedzie to jutro zrobię na śniadanie [emoji7]

Zobacz załącznik 1083873

Ale Was bombardują już objawy ? To Wasze pierwsze ciąże czy kolejne? Skąd jesteście dziewczyny?

Ja właśnie wróciłam do Polski po 5latach. Mam córkę, która kończy 5lat w środę i synka kończy 4 - 13maja.

Chociaż ciąża mega wczesna jestem ultra zmęczona cały czas i w pierwszej ciąży tez tak miałam przez pierwszy trymestr. Bolą mnie też okropnie piersi.

Na razie nie wymiotuje chociaż mi nie dobrze.

Hej? Dołączasz do nas? Moja to pierwsza ciąża i czułam się wyśmienicie, nawet nie czułam że jestem w ciąży... DO dzis! Dziś jest tragedia!!![emoji2356][emoji2961] Ja kujawsko pomorskie A Ty?
Ale Was bombardują już objawy ? To Wasze pierwsze ciąże czy kolejne? Skąd jesteście dziewczyny?

Ja właśnie wróciłam do Polski po 5latach. Mam córkę, która kończy 5lat w środę i synka kończy 4 - 13maja.

Chociaż ciąża mega wczesna jestem ultra zmęczona cały czas i w pierwszej ciąży tez tak miałam przez pierwszy trymestr. Bolą mnie też okropnie piersi.

Druga

reklama
Do góry