reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Spokojnie kochana :) nic sie nie stalo :) u mnie ♡ wizyta byla 18.02. Nastepna 10.03 a 3.03 usuwamy wizyte :)
Kochana a ja mam 9 marca wizytę dziś zabukowalam.
Taka miła babka była ze szok jeju gratulowala mi 10razy po czym od razu 5x żebym się nie martwila bo będzie dobrze . Bo u nas wszystko w kompie mają i otworzyła moja kartoteke i widziała wszystko . Mówi tak to może zrobimy wizytę nie jsk pisze obowiązek na 6tydcien tylko 6+6 ze juz powinno być ❤ ze będę spokojniejsza a wizyta później tylko o 3dni . Bo powinna mi dać 6+3 . Mówi potem zrobimy 8+ potem równe 12 . Jeju ale była miła aż biło przez telefon uspokoilam się od razu inaczej jak ktoś tak pozytywnie nastawi

Hej zaznaczyłem i dodałam nowe dziewczyny, ktore sie odezwaly.. wiem że jeszcze mamy 2 pary bliźniaków pamiętacie u kogo bo moze dziś dziewczyn nie ma na forum...
Co do wrzucenia tabelki w inny sposob to bym potrzebowała instrukcji jak to zrobic.. co do admina to ciężko bedzie bo koleżnaka jest jednak na sierpniowych mamuśkach

Na upartego to mozna zamknac watek i przeniesc sie na nowy ... innej opcji raczej nie ma
Hej zaznaczyłem i dodałam nowe dziewczyny, ktore sie odezwaly.. wiem że jeszcze mamy 2 pary bliźniaków pamiętacie u kogo bo moze dziś dziewczyn nie ma na forum...
Co do wrzucenia tabelki w inny sposob to bym potrzebowała instrukcji jak to zrobic.. co do admina to ciężko bedzie bo koleżnaka jest jednak na sierpniowych mamuśkach

reklama
Do góry