reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Moja mama kiedyś tam leżała na ginekologii... Miała być operowana Ale niestety dostała okres i musiała wrócić do domu. Pamiętam że bylammtam na ginekologii to oddział był mega. Super wspominam. Pokoje 2 osobowe, telewizory łazienka w pokoju. Rewelacja! Ale to też było dawno[emoji4]
Ja mam średnie przekonanie do tego szpitala bylam tam na badaniach jak mojemu lekarzowi nagle dziura w sercu na usg sie pojawila.. i to jak wyglądała tam patologia ciązy mnie przeraziła ale to bylo 10 lat temu.. widzialam ostatnio pare razy jak koniety pytały o porod w Bydgoszczy i zdania byly mega podzielone.. ale MSW nadal ok bez zarzutów... ja raczej wroce tam na poród...

reklama
Ciężko mi stwierdzic ja widziałam to 10 lat temu.. moze faktycznie wycieczka po szpitalach by sie przydała [emoji3]
Moja mama kiedyś tam leżała na ginekologii... Miała być operowana Ale niestety dostała okres i musiała wrócić do domu. Pamiętam że bylammtam na ginekologii to oddział był mega. Super wspominam. Pokoje 2 osobowe, telewizory łazienka w pokoju. Rewelacja! Ale to też było dawno[emoji4]

Od razu przepraszam nowe "ciężarówki" za brak ich w tabelce i was obecnych za brak oznaczenia bijących serduszek ale nie ogarnęłam wiec jak coś to przypomnijcie sie proszę

U mnie było serce i kolejne usg 5.03 może już dasz gdzieś ten kalendarz do podglądu? Albo w jakimś kalkulacyjnym dokumencie żeby każda mogła wprowadzić zmiany

Chyba sobie taka zafunduje... [emoji4] No MSW wydaje się też spoko. Jeżeli chodzi i Biziela to dramat. Taki sam szpital JAK w Inie. Nawet układ szpitala taki sam. Teść był tam operowany, obskurnie i tragicznie. Choć w Toruniu było chybajeszcze gorzej...
Ciężko mi stwierdzic ja widziałam to 10 lat temu.. moze faktycznie wycieczka po szpitalach by sie przydała [emoji3]

Proszę
20200220_183150.jpeg

Coś mi się wydaje,że powinnaś jak najszybciej znaleźć dobrego ginekologa który Cię zdiagnozuje, przebada i pomoże.
Takie objawy mogą być związane z zaburzeniami hormonalnymi to napewno.
Jeśli lekarz.wczoraj nic nie widział a test wyszedł negatywny to wygląda na to że faktycznie to nie ciaza- możesz jeszcze zrobić bete wtedy będziesz już pewna.
Ja już krwawie okres dostałam. Ale wyniki bety jutro będą. Jutro dzwonię do innego ginekologa.

reklama
Do góry