Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana a ja mam 9 marca wizytę dziś zabukowalam.Spokojnie kochana nic sie nie stalo u mnie ♡ wizyta byla 18.02. Nastepna 10.03 a 3.03 usuwamy wizyte
Idziecie łeb w łeb może i nawet w tym samym dniu powitacie dziesiątka na świecieJa mam dokładnie tak samo jak ruda [emoji4] 18.02 serduszko, 10.03 następna wizyta [emoji4]
Hej zaznaczyłem i dodałam nowe dziewczyny, ktore sie odezwaly.. wiem że jeszcze mamy 2 pary bliźniaków pamiętacie u kogo bo moze dziś dziewczyn nie ma na forum...
Co do wrzucenia tabelki w inny sposob to bym potrzebowała instrukcji jak to zrobic.. co do admina to ciężko bedzie bo koleżnaka jest jednak na sierpniowych mamuśkach
Tobie też nie poddawaj się bo największą głupota będzie się poddać. Może jedz do polski na parę tygodni do jakieś dobrej klinik niech oni zaczną działać . Powodzenia nie poddawaj się walcz bo jest o co .Dziewczyny powodzenia
A nie może tu sierpniowy admin wrócić i dać zastępcę ?