reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
No wlasnie chyba tak nie mozna, że odda komuś amina.. muszą sie wypowiedzieć dziewczny ktore tu rządzą najdłużej.. fajnie by bylo jakby mozna było wrzucać zdjęcia brzuszków i innych rzeczy bez skrępowania
Nie jestem długo to pewno nie mam nic do gadania. Ale fajnie by było 😉

Trochę jeszcze za wcześnie na zamykanie wątku. Jeszcze mogą dojść dziewczyny.

Mnie też proszę dopisać do tabelki. Om 10 stycznia. Termin nie wiem. Wizyte pierwszą miałam równo w 5 tygodniu czyli 13.02 był pęcherzyk. Następna wizyta w 7 tygodniu czyli 27.02. miasto Szczecin 32 lata

Trochę jeszcze za wcześnie na zamykanie wątku. Jeszcze mogą dojść dziewczyny.

Mnie też proszę dopisać do tabelki. Om 10 stycznia. Termin nie wiem. Wizyte pierwszą miałam równo w 5 tygodniu czyli 13.02 był pęcherzyk. Następna wizyta w 7 tygodniu czyli 27.02. miasto Szczecin 32 lata
No ja też uważam ze na zamykanie to za wczas bo np ktoś się dowie w 6tyg lub przejdzie z listopada np na październik bo jednak okaże się 2dni wcześniej i juz inny miesiąc

Ja podpytam mojego giną co sądzi o szpitalach. Bo z tego co ja kojarzę to już na oddziale w Inowrocławiu nie ma. Może coś mi poleci co mam zrobić. WGL jak do niego poszlam na wizytę to pytał czy to moja pierwsza wizyta zy już gdzieś byłam... mówiłam że pierwsza. Pewnie chciał wyczuć czy byłam już prywatnie A tu przyszlam na badania.
Mi wprost powiedziala gon do ktotej chodzilam na NFZ zebym umówiła sie do jakiegos Lekarza ktory pracuje we Wrocławiu na Borowskiej, bo ona sama mogla mi zalatwic cc ale w Opolu, a we Wroclawiu lepsi soecjalisci i sprzęt co dla mojego zdrowia bylo najwazniejsze. Wiec umowilam sie w 34 tyg na wizyte (lekarka nie chciala mnie przyjac w tak wysokiej ciazy, ale po zobaczeniu historii choroby zmienila zdanie) na poczatku października pojechalam do niej i ona z gabinetu zadzwonila do szpitala ze maja mnie przyjac 14.10. Urodzilam 18.10.

Oczywiscie, że czekamy na dziewczyny ktore mogą do nas jeszcze dołączyć.. chociaż nie ma tez czekać w nieskończoność wydaje mi się, że można utworzyć wątek zamknięty, a tu można zaglądać i sprawdzać czy jest jakaś chętna mama i zawsze ją dołączyć do wątku zamkniętego...

Też tak myślę żeby tego wątku nie zamykać A już utworzyć sobie zamknięty gdzie możemy wstawiać wszystko [emoji4]
Oczywiscie, że czekamy na dziewczyny ktore mogą do nas jeszcze dołączyć.. chociaż nie ma tez czekać w nieskończoność wydaje mi się, że można utworzyć wątek zamknięty, a tu można zaglądać i sprawdzać czy jest jakaś chętna mama i zawsze ją dołączyć do wątku zamkniętego...

reklama
Do góry