reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

[emoji23] dobrze ze moj nie gada jeszcze [emoji14]
Ciężka sprawa... Mój mąż jak wysyłał mi i nie to szok... myślałem że spadne z krzesła [emoji23][emoji23][emoji23] Powiedział że będzie Mariuszek[emoji16][emoji16][emoji16] Takie polskie, i męskie imię jak Pudzianowski!! Teraz za mną lata i jak mówię że mnie szczypie w brzuchu to gada " No TO Mariuszek tam rzafzi"Jprl![emoji2356][emoji2356] Trzymejta mnie bo dziada ubije![emoji2356][emoji2356][emoji2368]

reklama
Dla mnie to dramat z tym Mariuszkiem! Już mnie dziad wkurzac zaczyna, powiedziałam że Mariuszek będzie po moim trupie [emoji23][emoji23] A on do mnie no już się nie zgrywaj wiem że Cis ie podoba tylko nie chcesz się przyznać! Klekajcie narody![emoji2356][emoji2356][emoji2368]
[emoji23] dobrze ze moj nie gada jeszcze [emoji14]

Ja chcę Blanke, Ige lub Marcelina. A dla chłopca podoba mi się Miłosz, Szymek, Marcel ale dla mojego męża wszystkie pedalskie Bozeee.. czy ja nie mogłam wyjść za kogoś normalnego?![emoji23][emoji23][emoji2356][emoji2368]
dawaj każde :)
ja myślę dla dziewczynki Alicja :) dla chłopca nie mam pojęcia!

O trochę mnie nie było a tu tyle pozytywnych fotek i wieści [emoji7] gratuluje wszystkich bliźniaków i jedynaków w brzuszkach [emoji7][emoji91] październik chojny będzie w bliźniaki [emoji7]

Co do imion to ja liczę na dziewczynkę zreszta jak mąż i córka i chyba będzie Anastazja Alicja a z chłopcem albo Grześ albo Milan. W domu mam dwuletnia Marceline :)

Co do ciąży bliźniaczej, koleżanka prowadziła ciaze na karowej i była bardzo zadowolona oni chyba się tam specjalizują w ciążach mnogich.

reklama
Do góry