kasiaa91
Fanka BB :)
Nr 1 to chyba AlicjaA co tam masz na uwadze?
W ogóle mam kilka opcji dla dziewczyny - gorzej z chłopakiem, ale powtarzam ciągle mojemu że ja zamawiałam dziewczynkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nr 1 to chyba AlicjaA co tam masz na uwadze?
Tak. Zrobił mi kolację wczoraj i mówił do brzucha - cześć dzidziuś [emoji4]super wieści, synek szczesliwy?
fajnie ze poszłaś juz możesz być spokojna... jeszcze pare dni i kolejna tura wizyt )
Ja robiłam w piątym i serca jeszcze nie słyszałam, mam przyjsc 26 lutego a najlepiej 2 marca.Dziewczyny w jakich dniach robiliście pierwsze usg ?
ja mam wizytę na piątek 28.02 - będzie 6+0 / 5+7
Trochę szybko ale później nie mam jak - wyjeżdżam na tydzień a chciałabym przed wyjazdem wiedzieć czy wszystko ok. Któraś z Was robiła tak szybko?
Ja ze względu na wcześniejsze poronienia byłam 5+0. Widać pęcherzyk ciążowy i bardzo mały żółtkowy w środku. Wiek doktor określił na 5+2. Następna za 2 tygodnie. Stresuje sięDziewczyny w jakich dniach robiliście pierwsze usg ?
Trochę szybko ale później nie mam jak - wyjeżdżam na tydzień a chciałabym przed wyjazdem wiedzieć czy wszystko ok. Któraś z Was robiła tak szybko?
Ja byłam 4+4 ze względu na cpDziewczyny w jakich dniach robiliście pierwsze usg ?
Ja jak usłyszałam serduszko wczoraj jakoś się uspokoiłam.Dziewczyny jak radzicie sobie ze stresem ? Ja dobry rok temu na początku ciąży poroniłam i teraz sie tak boje ze nie potrafię sie cieszyć nie mogę spac, poce sie jak mysz. Dobrze ze do pracy chodzę bo bym oszalała.
Ja chodzę prywatnie.Dzień dobry
Dopytam się dziewczynki jak będziecie prowadzić wasze ciążę? NFZ? Czy prywatnie?
Czy jestem panikara jak wybiorę prywatnie a oprócz tego będę 'sprawdzac się' w Medicover?
Za coś te składki się płaci. myślę że większość badań, choćby tych z krwi się powieli [emoji846] 12 marca czeka mnie wizyta priv, a na usg z medicover chce się wbić koło 5.6 marca, poluje na termin [emoji846]
Żaden lekarz ginekolog w medicover nie skradł mego serca. Testowałam wielu. Czasami wizyty wyglądały tak że dobrze, że dał się ubrać w gabinecie xD ta presją czasu.. A może któraś z was korzysta w Warszawskim Medicover z dobrego gina?
Słodkiego [emoji507][emoji507][emoji507]