reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Dziewczyny a może ja wcale nie byłam w ciąży? Może to menopauza albo inne schorzenie? Robiłam dzisiaj test jest negatywny. Wczoraj plamiłam starą krwią bardzo mało. A dzisiaj spokój tylko czuję lekkie rwanie z lewej strony. No ale pytanie to czemu mam mdłości i resztę tkliwe piersi podniesioną temp. Itd... Czy może być tak że okres mi się zmniejszył nagle a owulację nadal mam. Muszę zmienić ginekologa bo ona wogule mi badań nie robi.
Coś mi się wydaje,że powinnaś jak najszybciej znaleźć dobrego ginekologa który Cię zdiagnozuje, przebada i pomoże.
Takie objawy mogą być związane z zaburzeniami hormonalnymi to napewno.
Jeśli lekarz.wczoraj nic nie widział a test wyszedł negatywny to wygląda na to że faktycznie to nie ciaza- możesz jeszcze zrobić bete wtedy będziesz już pewna.

reklama
Weszłam do domu. Nati zobaczył książeczkę ciąży i patrzy MAMO KOCHAM CIĘ i się przytulił do brzucha i mówi będę miał brata?

I sam się dowiedział[emoji4][emoji178][emoji178]
Jak slodko❤
My jeszcze nie mówimy ale już podgaduje Zosie czy by się opiekowała dzidziusiem:-)

Chyba wszytrzymam się jeszcze że 3 tygodnie zanim zacznę się chwalic:-) ale tak się cieszę że nie wiem czy to utrzymam tyle w tajemnicy:-)

Dziewczyny a z takich miłych tematów :) Wiem, że wcześnie, ale...
Myślałyście nad imionami? :)
Ja czasem myślę, jak jakieś słyszę to się zastanawiam czy by pasowalo:-)
U nas napewno będzie klasyczne i proste.zawsze chciałam Laure ale męża nie przekonam - narazie mamy córeczkę Zosie:-)

Hej dziewczynki! Dolaczam sie do Was z Warszawy. Ginka mowi zeby odliczac czas do 5 pazdziernika.. hehe. Dzis 7 i 2. Wlasnie wrocilam z wizyty. Tam podobno u mnie w brzuchu siedza BLIZNIAKIII!!! a dzis slyszalam dwa male serduszka :) jestem w szoku. Pewnie troche minie nim dojde do siebie.

Wysyp bliźniaków! Wspaniałe, podwójne gratulacje[emoji173]️[emoji173]️ Tez mam 7t2d [emoji846]

Jak slodko[emoji173]
My jeszcze nie mówimy ale już podgaduje Zosie czy by się opiekowała dzidziusiem:-)

Chyba wszytrzymam się jeszcze że 3 tygodnie zanim zacznę się chwalic:-) ale tak się cieszę że nie wiem czy to utrzymam tyle w tajemnicy:-)
Ja nawet mówić mu jeszcze nie chciałam. 8 lat ma,przeczytał,zobaczył książeczkę brzuch i już wiedział.
Rozmawiałam z nim teraz . Studzę go.

reklama
Do góry