reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ależ będzie piękny widok 😍❤ Moja babunia odeszła pół roku temu, nie zdążyła... Ale wierzę, że to dzięki jej czuwaniu udalo nam się w końcu po 14 cyklach starań :) Będzie przy nas tylko inaczej :) U mnie wie mąż i przyjaciółka, a mamie powiem w weekend jak już zobaczę czy beta przyrasta, ale kreski ciemniutkie, jestem dobrej myśli, nie możemy się teraz stresować :)
Ja nie mowie nikomu innemu do serca potem bd obwieszczać całemu światu 🤣❤️

Nawet nie chce myśleć o tym... 🙄 A mam skłonności do przesady i paniki więc pewnie cały tydzień bym przepłakała. Nie chcę sobie tego robić bo wiem, że nie podejdę do tego racjonalnie 😉 a te kilka dni już wytrzymam z myślą, że może już później będzie ładnie widać serduszko, dostanę kartę ciąży (nie pamiętam kiedy dostałam w poprzedniej ciąży) i będę się mogła już wyluzowac, że wszystko idzie ok 😃
Tylko jak chcesz iść na wizytę z serduszkiem, to zaplanuj ja tak na 6+1-6+3 przynajmniej, bo wcześniej może być tylko pęcherzyk, więc jak chcesz poczekać na serduszko, to nie ma sensu iść po koniec piątego tygodnia, bo czasem może być, a czasem nie ;)

U mnie dziś "tak se" totalnie. Ciągle mam odczucie, że coś bym chciała ale sama nie wiem co. Czuję się głodna ale na myśl o jedzeniu robi mi się niedobrze ☹️ i kręci mi się w głowie co jakis czas. Na szczęście nie muszę nigdzie dziś wychodzić bo pogoda też dorzuca swoje 3 grosze 🙄. Obiecałam sobie, że się nie położę bo jak tylko to zrobię to przepadnę i już nie wstanę ale chyba nie dam rady dotrzymać postanowienia i pójdę sobie polezec leniwie. Byle do wieczora przetrzymac 😂

Ależ będzie piękny widok 😍❤ Moja babunia odeszła pół roku temu, nie zdążyła... Ale wierzę, że to dzięki jej czuwaniu udalo nam się w końcu po 14 cyklach starań :) Będzie przy nas tylko inaczej :) U mnie wie mąż i przyjaciółka, a mamie powiem w weekend jak już zobaczę czy beta przyrasta, ale kreski ciemniutkie, jestem dobrej myśli, nie możemy się teraz stresować :)
Moze to wczesna ciaza. Ja ost miesiaczke maialm 07.01. A zaszlam najprawdopodbniej 25.01. Bo mam dlugie nieregularne cykle. O poerwsza Corke staralismy sie 16 cykli-bedzie dobrze Kochana
😘

reklama
Pisalam chyba wczoraj ale nie wiem czy ktoś widział.
Nie mam totalnie żadnych objawów ale nie mówię w sensie że coś lekko czuje czy coś
Ja wogole nie mam nic...
Ppdezjewam że to puste jajo

Jedyna nadzieja była w tym że na treningu mi moc spadnie e jednak nie
No nic a nic dałam sobie taki wycisk a siła jeszcze została
To jeszcze wczesna ciąża, daj sobie czas.. A może będzie taka cudowna bezobjawowa?? Trzymamy tu za Ciebie kciuki :)!

Do góry