Pakuma
Aktywna w BB
Mi tez nic nie jest oprócz tego ze nie mam okresu nic się nie dzieje żadnych objawów żadnego powiększania się brzucha. Wiec nie ma co się zamartwiać na zaś bo to szkodzi dziecku. Niektóre martwią się o brak objawów inne o to ze sobie te objawy wmawiają każda ciąża inna ale stres jest w ogóle nie wskazany także jedyna moja rada jest czekać do wizyty i starać się nie myśleć w ogóle . Jak każda usłyszy serce zaraz się zacznie stres o brak ruchów później o ilość ruchów także zamiast się stresować lepiej wrzucić na luz myśleć pozytywnie i cieszysz się stanem w jakim się jest.
Co do kondycji tez nie zauważyłam żeby spadła korzystam z basenów z siłowni i chodzę na długie spacery póki co nie widzę żadnych spadków czy osłabienia wydajności.
Edit. A wczoraj usłyszałam serduszko także nic mi nie jest a tam wszystko dobrze
Co do kondycji tez nie zauważyłam żeby spadła korzystam z basenów z siłowni i chodzę na długie spacery póki co nie widzę żadnych spadków czy osłabienia wydajności.
Edit. A wczoraj usłyszałam serduszko także nic mi nie jest a tam wszystko dobrze